Webinar: Optimal kontaktering ved kabellægningsprojekter 10-30 kV

Hør vores webinar om krympemuffer, hvor vi giver indsigt i, hvordan kontaktering og krympemuffer går hånd i hånd og giver større forsyningssikkerhed.

Elforsyningen befinder sig midt i historiens største forandring, særligt i Danmark, hvor et fokus på kabellægning er med til at forstærke og fremtidssikre forsyningsnettet. Herudover er der store investeringer i infrastrukturen som metro, letbane, nye jernbanestrækninger samt elektrificering af toglinjer.

Morgendagens netværk – dagens udfordring

Med afsæt i disse udfordringer afholder Wexøe to webinarer af 45 minutters varighed, hvor vi tager udgangspunkt i vores løsninger inden for kontaktering. Produktspecialist, Karsten Ilsøe, er underviser på webinaret, og tager udgangspunkt i de udfordringer, der er indenfor kontaktering med nutidens netværk. Vi gennemgår de områder som er vigtige for at kunne etablere korrekt kontaktering, og præsentationen tager vi udgangspunkt i skrueforbindere og krympemuffer.

Hent pdf version

Webinar om SICON-skrueforbindere

Det første webinar – Ny generation af SICON-skrueforbindere – finder sted d. 28. februar kl. 10.00-10.45. Her gennemgår vi den nyeste teknologi inden for skrueforbindere, som Pfisterer har indarbejdet i produktserien ”SICON New Generation”. Begge webinarer kan ses uafhængigt af hinanden, men for at få hele overblikket vil det være en fordel at deltage i begge webinarer.

Din danske partner i stærkstrømsløsninger

Wexøe Power er det tidligere Skaarup Imcase og den stærkeste danske partner, når det gælder stærkstrømsløsninger. Vi er eksperter på det danske marked og bruger vores solide nichefaglighed til at levere driftssikre løsninger. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte produktspecialist, Karsten Ilsøe, på tlf. 40 61 62 11.