Support ved projektering

Wexøe Power er det tidligere Skaarup Imcase og leverer løsninger til elforsyningen, banebranchen og industrien. Vi supporterer ved projektering og indgår i udviklingssamarbejder, hvor vi bruger vores nichefaglighed, erfaring og store netværk af anerkendte partnere.

Vores kunder opnår de optimale, langsigtede resultater gennem grundig projektering. Med over 50 års erfaring, solid nichefaglighed, stort markedskendskab og vores tætte samarbejde med anerkendte partnere byder vi ind med seneste indsigt og fokus på kvalitet.

Løsninger med fokus på udvikling, værdi og samlet økonomi

Vi har stor erfaring med sparring inden for både komponentsalg, løsninger og projektsalg. Vi kan supportere i udviklingen af nye løsninger, og vi kan hjælpe med at optimere løsningen, både hvad angår miljø og energieffektivitet. Jo tidligere, vi er inde i udviklingsfasen, jo større værdi har vi mulighed for at tilføre. Ved specialtilpasninger i løbet af denne fase garanterer vi, at det specialtilpassede produkt også er tilgængeligt fremover.

Når vi deltager i udviklingsarbejde, handler det ikke kun om teknik, men også om den samlede, langsigtede økonomi. Udgangspunktet er, hvilken værdi produktet skal levere i sin levetid i forhold investeringen, derfor tager vi højde for prisen og tilgængeligheden på de enkelte komponenter og optimale samhandelsaftaler.

Se, hvordan vi har supporteret

Masteindsatse uden fejlmontage

Udskiftning til LED gadebelysning kræver moderne masteindsatse. Vi udviklede i samarbejde med ELEQ driftssikre masteindsatse, der minimerer risikoen for fejlmontage, er vedligeholdelsesfrie og har lang levetid.

  1. Læs hele casen

Efterspænding øger kun troen – ikke pålideligheden

El-forsyningen udvikler sig, og vindenergi giver højere og ujævne belastninger. Vi har de rette muffer til at modstå fremtidens belastninger og energitab som følge af løse kontakter.

  1. Læs artiklen

Løsninger til forskellige brancher

I tæt partnerskab med vores kunder udvikler og leverer vi driftssikre løsninger til bane- og elforsyningsbranchen samt dele af industrien. Vi har leveret løsninger til en lang række offentlige og private aktører eksempelvis Ørsted Sales & Distribution A/S, ENERGINET.DK, BANEDANMARK, GCF Danmark, AARSLEFF RAIL A/S, MHI VESTAS OFFSHORE WIND A/S, Eniig Forsyning A/S, SOLAR A/S, BRAVIDA DANMARK A/S og AURA Energi.

Se mere om vores løsninger og kompetencer

  1. Til banebranchen
  2. Til elforsyningen
  3. Til industrien