Til banen

I over 50 år har vi leveret løsninger og komponenter til den danske baneinfrastruktur. I mere end 50 år har vi honoreret høje tekniske krav gennem kvalitetsløsninger, anerkendte partnere samt teknisk faglighed og omfattende markedsindsigt. Samtidig styrker vi den lokale forankring og markedskendskabet ved internationale udbud.

Den danske baneinfrastruktur er kritisk afhængig af solide løsninger og samarbejdspartnere. Vores kunder opnår altid sikkerhed for kvalitetsløsninger, overholdelse af krav og langsigtede resultater. Som partner i driftssikkerhed arbejder vi for langsigtede løsninger baseret på solid nichefaglighed, og vi samarbejder med stor agilitet, så både processer og resultater bliver optimale.

Løsninger fra banebranchens stærke, danske partner

Banebranchen stiller store krav, og selv små komponenter har stor betydning. Vi har mange års erfaring i at finde innovative løsninger til eksisterende og nye systemer til den danske banebranche, heraf et mangeårigt samarbejde med Banedanmark. Samtidig arbejder vi tæt med anerkendte partnere om stærke brands. Derfor kan vi dele den nyeste viden om både markedet og mulighederne med vores kunder. Fra EU-normer til regler for bygning af kørestrømsystemer.

Faglig indsigt og samlede løsninger

Vi er en fagligt kompetent og dynamisk partner, som med sans for både detaljerne og det store overblik finder de rigtige tekniske løsninger. Vores medarbejdere har stor viden og engagement, som sikrer de aftalte resultater – også på lang sigt. Som specialister inden for højspændingskomponenter og udstyr til banen leverer vi samlede løsninger, der består af kvalitetskomponenter med stor holdbarhed, stabilitet og pålidelighed. Lige som faste aftaler om pris, leveringstid og lagerhold er en naturlig del af vores løsninger.

Kvalitet sikrer driftssikkerhed

Vi kan sætte vores store faglige netværk i spil, er nemme og hurtige at arbejde med og sikrer derfor fleksibilitet og løsninger til tiden. Vi arbejder kun med gennemtestet kvalitet, anerkendte partnere og driftssikre løsninger.
Klik her for at se vores kvalitetsbrands.

Europæisk inspiration til fremtidens danske kørestrømanlæg

Nye køreledninger reducerer CO2 udledningen allerede på den korte bane

Løsninger

Fiberoptisk boks til signalanlæg
Pfisterer værktøj
Ellis kabelholder alpha
SEA transformer
Lamifil køreledninger

Henning Kræmmer

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller en udfordring, du gerne vil have sparring omkring?

Henning Kræmmer
Produktchef
Tlf. 2689 0476
[email protected]

Nye køreledninger reducerer CO2-udledningen

Allerede på den korte bane reducerer nye køreledninger CO2-udledningen

Det belgiske firma Lamifil designer, udvikler og producerer luftledninger til el- og banebranchen i hele verden. De har udviklet 3 forskellige kabellegeringer til køreledninger, som har op til 23% bedre ledningsevne.

Innovativt træksystem til Banen

TENSOREX C+

Det nye træksystem bidrager til at sikrer driften hos Banen og tilhører den nyeste generation af træksystemer.