Gade- og vejbelysning

Energioptimering af gade- og vejbelysning med moderne masteindsatse / sikringsbokse.
For at omstille til et lavere energiforbrug investeres massivt i energioptimering af gade- og vejbelysningen. Omstillingen til nye og mere energieffektive løsninger kan med fordel gøres med moderne masteindsatse – også kaldet tilslutningsbokse eller sikringsindsatse.
Driftsikre masteindsatse, der minimerer risikoen for fejlmontage

Masteindsatse / sikringsbokse energioptimerer gade- og vejbelysning

Tilslutningsboksene/masteindsatsene (også kaldet sikringsbokse) sikrer stabilitet, driftssikkerhed og er opbygget i en meget enkel konstruktion, der minimerer risikoen for fejlmontage. Dette skyldes blandt andet den specielle type tilslutningsteknik, der anvendes: Klemmer, sikringer og fasevalgsskrue er internt forbundet med skinner. Dette sikrer, at tilslutning af forsynings- og armaturkabler foregår ganske enkelt og problemfrit.

Rådgivning
Ud over at levere vejbelysningsprodukter i høj kvalitet, tilbyder vi rådgivning. Vi kan hjælpe dig med at finde lige nøjagtig den løsning, der imødekommer dine specifikke krav. En vigtig del af rådgivningen går ud på at lande på den løsning, der på længere sigt giver dig mest værdi for din investering.

Slagelse Kommune går over til LED-belysning med masteindsatse

Fordele:

  • Masteindsatsene bidrager med hurtigere montage – ca. 5–10 minutter/boks
  • Klemmer, sikring(er) og fasevalgsskrue er internt forbundet med skinner, hvilket sikrer at tilslutning af forsynings- og armaturkabler, kan ske uden videre arbejde.
  • Ventilation: Kablerne føres ind i bunden af indsatsen. Dette sikrer mod indtrængning af kondensvand. Indsatsene er åbne i bunden, for at skabe ventilation i boksen, så den kondensfugt der uvægerligt opstår, kan elimineres.
  • Trækaflastning: Indsatsene er som standard forsynet med trækningsaflastning for jordkabler og armaturkabler.
  • På 1 sikringsmodellen er der integreret fasevalg, således at eventuel intern fortrådning for opdeling af faser kan undgås. Derved spares montagetid – ca. 4–5 minutter
  • Masteindsatsene er produceret i Europa og har derfor et langt mindre CO2-aftryk ift. produkter fra Fjernøsten
  • Eventuelt efterarbejde på fejlbehæftede masteindsatse efter færdiginstallation er  efter vores erfaring meget tæt på 0%
  • Reducering af kapitalbindingen via lagerstyring sammen med Wexøe

Køb vore masteindsatse direkte i vores webshop

Wexøe leverede et stort antal tilslutningsbokse til Ørsteds belysningsentrepriser i forbindelse med nye anlæg og kabellægning af luftledninger.

Henning Kræmmer

Din kontaktperson:

Henning Kræmmer
Produktchef
[email protected]

Kontaktes på tlf. 2689 0476