Sikker drift er altafgørende for vores kunder, og kvalitet sikrer driftssikkerhed. Derfor arbejder vi kun med gennemtestet kvalitet og anerkendte partnere, så vores kunder opnår driftssikre løsninger.

Samtidig sikrer vores tilgang time to market, fordi vi er nemme og hurtige at arbejde med pga. af vores store markedskendskab, høje faglige indsigt og mange års erfaring. Målet er altid at levere de rette løsninger til både aktuelle og fremtidige behov.

Dansk partner med nicheviden og europæisk partnernetværk

Med vores partnernetværk kan vi hurtigt se muligheder og skaber samarbejder, så vores kunder kan fokusere på det, der skaber værdi i deres organisation. Som dansk partner sikrer vi vores kunder stor styrke ved internationale udbud. Her kender vi de danske love, krav og klimaudfordringer – og de bedste europæiske partnere inden for stærkstrøm. Det giver nye muligheder for at levere kvalitet på det danske marked.

Løsninger med kvalitetsbrands sikrer stor driftssikkerhed

Som samarbejdspartner går vi til markedet med fokus på driftssikkerhed, kvalitetsbrands og kundeorienteret rådgivning på tværs af vores netværk af partnere. Vi er agile i samarbejdet, og vores resultater bygger på solid teknisk faglighed samt indsigt i problemstillinger, uanset om det er enkelte komponenter eller komplette specialløsninger.

Løsninger til forskellige brancher

I tæt partnerskab med vores kunder udvikler og leverer vi driftssikre løsninger til bane- og elforsyningsbranchen samt dele af industrien. Vi har leveret løsninger til en lang række offentlige og private aktører eksempelvis Ørsted Sales & Distribution A/S, ENERGINET.DK, BANEDANMARK, GCF Danmark, AARSLEFF RAIL A/S, MHI VESTAS OFFSHORE WIND A/S, Eniig Forsyning A/S, SOLAR A/S, BRAVIDA DANMARK A/S og AURA Energi.

Leverandor Arthur Flury 600x600

cabelte

Elcon Magarad

Leverandor Ellis 600x600

Holger_clasen

Mosdorfer rail

zwae