Til elforsyningen

Det gælder om at komme godt i gang – også inden for el-produktion. Hvad enten det drejer sig om kraftværker,  solcelleanlæg eller vindmøller, så skal de enkelte komponenter, der udgør den samlede løsning, være af højeste kvalitet.

I tæt partnerskab med vores kunder leverer vi driftssikre stærkstrømsløsninger, der honorerer branchens høje krav – også over tid. Samtidig styrker vi den lokale forankring og markedskendskabet ved internationale udbud.

Vores kunder opnår sikkerhed. Sikkerhed for kvalitetsløsninger, overholdelse af krav og langsigtede resultater. Som partner i driftssikkerhed leverer vi løsninger baseret på solid nichefaglighed, og samarbejder med stor agilitet, så både processer og resultater bliver optimale.

El-distributionen fører strømmen helt ud til forbrugeren 

Når forbrugerne trykker på stikkontakten, sikrer el-distributionen, at der er strøm. Det er ikke til diskussion, så derfor skal løsningerne, der driver el-distributionen være af bedste kvalitet og 100 procent pålidelige. 

Det er dyrt at skulle reparere. Komponenterne til transformerstation eller et kabelanlæg skal være nøje gennemtænkt fra starten, så løsningen bliver langtidsholdbar. Wexøe er vant til at tænke i løsninger med en lang horisont. Det er der brug for inden for alle led i elforsyningen, ikke mindst inden for el-distribution. 

I vores rådgivning vil vi derfor fokusere på at finde de rigtige komponenter til løsningerne inklusive de tilpasninger, der måtte være nødvendige. Prisen skal vi selvfølgelig også snakke om, men vi vil insistere på at tale om hele produktets levetid. 

sicon
SEA højspændingsanlæg

Mangeårigt samarbejde omkring højkvalitetsudstyr til el-produktion 

Wexøe har et mangeårigt samarbejde med partnere af højkvalitetsudstyr til el-produktion. Udviklingen er gået i retning af stadig mere avancerede komponenter og flere muligheder. Det har øget behovet for rådgivning i projekteringsfasen, og den rådgivning kan Wexøe levere. 

Hvilke komponenter giver tilsammen den løsning, der på langt sigt giver den største værdi? Hvilke specialtilpasninger er nødvendige? Det er de grundlæggende spørgsmål, vi hjælper dig med at besvare. 

I over 50 år har vi levet op til de høje krav, der er inden for højspændingsløsninger til el-produktion, el-transmission og el-distribution. Det har vi gjort gennem solid nichefaglighed og dyb teknisk viden, et tæt partnersamarbejde om anerkendte brands og ikke mindst ved at være tæt på kunder og have et indgående kendskab til forretningen i de selskaber, der driver elforsyningen.

Vi forhandler kun kvalitetsprodukter, der kan sammensættes til en holdbar løsning. Den rigtige løsning kræver stort set altid justeringer i grundproduktet, og der er vi dit bindeled til producenterne inden for el-transmission. Vi lytter til dine krav og går i tæt dialog med producenterne for at få dem omsat i praksis

Tæt samarbejde giver optimale løsninger

Vi tilbyder at kunne levere de fleste løsninger til mellem- og højspændingsområdet, men altid med udgangspunkt i de konkrete løsningsbehov. Dem vurderer vi sammen med kunden og finder den rigtige balance mellem anskaffelsespris, omkostningen ved idriftsættelse, løbende driftsudgifter på langt sigt samt eventuelle tilpassede løsninger. Gennem vores tætte samarbejde med eksempelvis Energinet er vi altid opdateret på nye produkter og muligheder, og denne indsigt skaber værdi for alle vores kunder.

Vi kender det danske marked, love, krav og klimaudfordringer, hvilket desuden gør os til en stærk partner ved internationale udbud.

Træningskurser

Vi tilbyder kundetilpassede træningskurser i kabelkontaktering i lav-, mellem- og højspænding

Vi har blandt andet certificeret:

  • HSG (Connex og Ixosil)
  • Bravida (Connex)
  • Delpro (Connex)

Kvalitet sikrer driftssikkerhed

Vi kan sætte vores store faglige netværk i spil, er nemme og hurtige at arbejde med og sikrer derfor fleksibilitet og løsninger til tiden. Vi arbejder kun med gennemtestet kvalitet, anerkendte partnere og driftssikre løsninger.
Klik her for at se vores kvalitetsbrands.

Kontakt mig

Har du spørgsmål eller en udfordring, du gerne vil have sparring omkring?

Peter Harrig Nielsen
Divisionschef
Tlf. 2550 6620
[email protected]

Følg os på LinkedIn

Hvis du følger os på linked-in vil du løbende blive holdt opdateret omkring webinarer, kurser, interessante whitepaper mv.

Modtag
nyheder fra Wexøe A/S

Modtag relevante nyheder om produkter og services.
Tilmeld her
Du kan til enhver tid afmelde igen.
close-link
Modtag nyhedsmail