Wexøe Power er det tidligere Skaarup Imcase og den stærkeste danske partner, når det gælder stærkstrømsløsninger. I tæt partnerskab med vores kunder udvikler og leverer vi driftssikre løsninger til bane- og elforsyningsbranchen samt dele af industrien.

I over 60 år har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder på baner, i elforsyningen og i den tungere industri. Det har vi gjort gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar for den danske infrastruktur og industri, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger.

Dansk partner med nicheviden og europæisk partnernetværk

Vi ser muligheder og skaber samarbejder, så vores kunder kan fokusere på det, der skaber værdi i deres organisation. Som dansk partner sikrer vi vores kunder stor styrke ved internationale udbud. Her kender vi de danske love, krav og klimaudfordringer. Samtidig giver vores stærke europæiske netværk nye muligheder for at levere kvalitet på det danske stærkstrømsmarked.

Løsninger med kvalitetsbrands sikrer stor driftssikkerhed

Som samarbejdspartner går vi til markedet med fokus på driftssikkerhed, kvalitetsbrands og kundeorienteret rådgivning på tværs af vores netværk af partnere. Vi er agile i samarbejdet, og vores resultater bygger på solid teknisk faglighed samt indsigt i problemstillinger, uanset om det er enkelte komponenter eller komplette specialløsninger.

Dimensionering

Det tager tid at finde og udvikle den rigtige tekniske specifikation på en højspændingsløsning.

Vi er specialister i dimensionering, og stiller gerne vores solide, tekniske nichefaglighed og store erfaring til rådighed, så du er sikret den rette dimensionering uden at skulle investere for meget tid.

Dokumentation

Fyldestgørende teknisk dokumentation er ofte afgørende for godkendelser og ved udbud, men det er et omfattende arbejde.

Vi tilbyder derfor gerne vores høje tekniske faglighed og store erfaring med at finde og dokumentere den rigtige tekniske specifikation og overholde krav til diverse tekniske data og skabeloner.

Se mere om vores løsninger og kompetencer