Driftsikre masteindsatse, der minimerer risikoen for fejlmontage

Driftsikre masteindsatse, der minimerer risikoen for fejlmontage

Der kan spares meget på udgifterne til belysning af offentlige veje og stier. Skaarup Imcase har leveret et stort antal masteindsatse til DONG Energys belysningsentrepriser i forbindelse med nyanlæg og kabellægning af luftledninger.

I disse år oplever LED belysning en rivende udvikling, og det betyder, at kommuner og stat kan reducere både udgifter og miljøbelastning ved at opgradere gade- og vejbelysningen til nye, mere effektive løsninger. For at omstille til det lavere energiforbrug, kræver det tilsvarende moderne masteindsatse. Skaarup Imcase har således igennem de senere år leveret et stort antal masteindsatse til DONG Energy, der bl.a. står for dele af vejbelysningen i Storkøbenhavn.

Da DONG Energy udbød opgaven med at levere masteindsatsene, blev materialet læst grundigt igennem, for krav og ønsker. Herefter gik Skaarup Imcase i gang med at tilpasse eksisterende produkter, så masteindsatsene kunne leve 100 % op til DONGs kravspecifikationer.

– Resultatet blev, at vi udviklede en driftssikker masteindsats. Produktet var så let at gå til, at det kunne monteres uden misforståelser for underentreprenører. Og det er vi selvfølgelig stolte af, for vi taler altid for, at man skal kigge på de samlede omkostninger, forklarer Henning Kræmmer, produktchef hos Skaarup Imcase.

Han fremhæver endvidere at masteindsatsene både er vedligeholdelsesfrie og har en lang levetid. Det er kort sagt et stabilt og driftssikkert produkt bl.a. grundet den specielle type tilslutningsteknik: Klemmer, sikringer og fasevalgsskrue er internt forbundet med skinner, hvilket sikrer at tilslutning af forsynings- og armaturkabler foregår ganske simpelt og problemfrit.

Kort om leverancen til DONG Energy:

Skaarup Imcase har leveret et stort antal:

  1. Eleq masteindsats DONG type LS84 1 sikring 6Amp for Ø84mm mast
  2. Eleq masteindsats DONG type LS74 1 sikring 6A for Ø74mm mast