Webinar: Ny generation af SICON-skrueforbindere

Deltag i vores webinar om den nye generation af SICON-skrueforbindere d. 28. februar kl. 10.00-10.45, og få indsigt i fordelene med skrueteknologi, så du kan opnå større forsyningssikkerhed.

I den danske elforsyning er der kommet stigende fokus på kabellægning for at forstærke og fremtidssikre vores forsyningsnet, så det er optimeret til fremtidens grøn energi. Herunder er skrueteknikken i den nye generation af SICON-skrueforbindere med til at sikre en optimal forbindelse og dermed en stabil elforsyning.

Optimal kontakt for alle typer ledere

Med dette afsæt afholder Wexøe i foråret 2019 to webinarer af 45 minutters varighed, hvor vi tager udgangspunkt i vores løsninger inden for kontaktering. Det første webinar finder sted d. 28. februar kl. 10.00-10.45, hvor produktchef, Henning Kræmmer, gennemgår den nyeste teknologi inden for skrueforbindere, og hvordan du med skrueteknik opnår optimal kontakt for alle typer ledere og dermed driftsikre forbindelser.

Hent webinaret som pdf

Se webinaret herunder

Webinar om krympemuffer

Det andet webinar – Optimal kontaktering ved kabellægningsprojekter 10-30 kV – finder sted d. 12. marts kl. 10.00-10.45. Her gennemgår vi de udfordringer, der er inden for kontaktering med nutidens netværk. Vi gennemgår de områder som vi finder vigtige for at kunne etablere korrekt kontaktering. I vores præsentation tager vi udgangspunkt i skrueforbindere og krympemuffer. Begge webinarer kan ses uafhængigt af hinanden, men for at få hele overblikket vil det være en fordel at deltage i begge webinarer.

Din danske partner i stærkstrømsløsninger

Wexøe Power er det tidligere Skaarup Imcase og den stærkeste danske partner, når det gælder stærkstrømsløsninger. Vi er eksperter på det danske marked og bruger vores solide nichefaglighed til at levere driftssikre løsninger. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte produktchef, Henning Kræmmer på tlf. 26 89 04 76.