Muffesæt

Muffesæt nr. 10.000 leveret i guldindpakning

Siden Wexøe vandt udbuddet på muffesæt og kabeltilbehør tilbage i 2016, er der nu leveret over 10.000 samlemuffer til den danske elforsyning.

Populære muffesæt til elforsyningen, banen, industrien, solcelleanlæg og vindmøller

I forbindelse med udbuddet på muffesæt og kabeltilbehør tilbage i 2016 til DONG (Ørsted) sammensatte Wexøe en række muffesæt til Ørsted, hvor der var fokus på meget få varenumre og lettere installation.

Igennem de seneste par år har den øvrige danske elforsyning taget Wexøes krympemuffer til sig, og vi har rundet et salg af mere end 10.000 muffesæt. Muffesættene anvendes i dag inden for elforsyningen, banen, industrien og vedvarende energi.

I den forbindelse blev muffesæt nr. 10.000 lavet i en guldindpakning og leverancen var til HSG El-Teknik i Rødovre, der som installatør har specialiseret sig i højspænding og som gennem flere år har været certificeret i installation af Connex op til 245 kV fra Pfisterer.

HSG El-Teknik bruger Wexøes krympemuffer til reparationer af det Københavnske kabelnetværk.

Vi har brugt Wexøes muffesæt i flere år. Jeg synes, de er utrolig lette at arbejde med, og så er det en stor fordel, at der medfølger instruktioner i kasserne, hvor hvert montagestep er godt illustreret, så man har det ved hånden, når man står ude på stedet, udtaler montageleder Claus Holstrøm fra HSG og han fortsætter,

SICON  skrueforbinderen er vores foretrukne valg, og vi vil også helst arbejde med varmekrymp – og det er tydeligt, at Wexøe har haft fokus på kvalitet i sættene.

Muffesættene fra Wexøe leveres med SICON skrueforbindere fra Pfisterer og krymp fra REPL både på lavspænding og på mellemspænding.

Vi fangede HSG El-teknik ved Farum Fjernevarmeværk i Lynge, og overrakte dem guld-sættet.

På foto for oven ses Claus Holstrøm fra HSG El-Teknik sammen produktchef Henning Kræmmer og produktspecialist Karsten Ilsøe, begge fra Wexøe.

Læs også:

Sådan opnår du korrekt konnektering ved kabelægningsprojekter 10-30 kv

Har du brug for sparring omkring en løsning?

Din kontaktperson:

Henning Kræmmer
Produktchef
hkr@wexoe.dk
Telefon: 2689 0476