Ny partner

Wexøe og Elcon Megarads ElcoHiTerm har indgået samarbejdsaftale om levering af 72,5 kV løsninger i Danmark, Sverige og Norge

Wexøe er nu autoriseret forhandler af Elcon Megarads ElcoHiTerm 72,5 kV løsninger i Danmark, Sverige og Norge

”Vi er utrolig glade og stolte over, at kunne repræsentere Elcon Megarad på det skandinaviske marked. Vi ser en stigende interesse og store muligheder i at kunne tilbyde 72,5 kV kabeltilbehør og Elcon Megarad passer perfekt ind i vores portefølje og vores vision om at være en ledende social ansvarlig spiller på det skandinaviske marked,”

udtaler divisions- og marketingchef Peter Harrig Nielsen.

Pim Vermeulen, Sales Area Manager Elcon Megarad, tilføjer:

”Vi har gennem flere år haft en interesse fra Skandinavien, og med Wexøe har vi fundet en partner, der matcher de kompetencer og kvaliteter vi længe har ledt efter.”

Italienske Elcon Megarad har siden 1980’erne leveret mere end 9 mio. installationer af LV, MV og HV-kabeltilbehør i hele verden og er kendt for meget fleksible løsninger, den bedste kvalitet og ikke mindst en overlegen TCO (Total Cost of Ownership).

Elcon Megarad er kvalitets- ISO 9001, miljø- ISO 14001 og ISO 45001 certificeret, og som de eneste på 72,5 kV markedet også et ISO 14067-certifikat (principper, krav og guidelines for carbon footprint af produkter).

Produkterne er type-testet af anerkendte internationale laboratorier, såsom CESI, KEMA, VEIKI, FGH, IPH, SATS, KDEP, LCOE i henhold til IEEE, CENELEC og IEC standarder.