Pfiseterer PLUG3 stikserie med DNVGL-certificering

PFISTERER’s PLUG P3-stikserie opnår DNVGL-certificering til anvendelse i maritim sektor 

Det er med stor glæde, vi kan meddele, at PFISTERER har opnået DNVGL-certificering for PLUG P3-stikfamilien til brug i den maritime sektor. Denne milepæl betyder, at både værfter og marineingeniører nu får mulighed for at anvende PLUG-stiksystemet, som allerede er velafprøvet og anerkendt for sin kapacitet til at håndtere spændinger op til 3,6kV og strømme op til 1250A, ombord på skibe. 

Anvendelsesmulighederne og fordelene ved den nye PLUG P3 serie er mange. Elektriske forbindelser fra energiproduktionens startpunkt til de individuelle forbrugere ombord kan nu etableres på en sikker og omkostningseffektiv måde. Dette åbner op for helt nye muligheder for optimering af tilkoblingen af energinetværk på skibe, hvilket er afgørende for at sikre effektiv og pålidelig energiforsyning til alle områder af skibet. 

Denne certificering fra DNVGL er ikke kun et bevis på PLUG P3-stikfamiliens høje kvalitet og pålidelighed, men også et vigtigt skridt fremad for PFISTERER i bestræbelserne på at bidrage til en mere innovativ og bæredygtig maritime sektor. 

For yderligere information om PLUG P3-stikfamilien og dens anvendelse i den maritime sektor, er du velkommen til at kontakte os. 

Pfisterer er gennem mere end 50 år repræsenteret i Danmark af Wexøe A/S