Opmærkning

Ny partnerskabsaftale med Partex Marking Systems Nordic AB

Wexøe A/S har indgået et nyt og betydningsfuldt partnerskab med Partex Marking Systems Nordic AB omkring salg og markedsføring af løsninger til opmærkning og identifikation af ledninger, kabler, rør og komponenter.
Opmærkning til ledninger, kabler, rør og komponenter

Partex er verdensførende inden for opmærkning og identifikation af ledninger, kabler, rør og komponenter. Mærkningssystemet fra Partex tilbyder øget effektivitet og højere sikkerhedsniveau i den enkelte elektrikers dagligdag såvel som i nogle af verdens største industrivirksomheder.

Partex er en svensk familieejet virksomhed med over 75 års erfaring. De har opbygget en ekspertise, der i kombination med en topmoderne produktion, muliggør levering af perfekte løsninger til dagens krævende identifikationsbehov. En kontinuerlig videreudvikling af materialer og avancerede produktionsmetoder sikrer, at løsningerne fra Partex også i fremtiden vil imødekomme morgendagens krav.

Den strategiske alliance repræsenterer en betydelig milepæl for Wexøe A/S og vil styrke deres position som en førende aktør inden for levering af løsninger til opmærkning af kabler i Danmark.

Partnerskabet afspejler et fælles engagement i at levere førsteklasses identificering af kabler, komponenter og service. Wexøe A/S er overbeviste om, at samarbejdet vil åbne nye muligheder og skabe værdi for alle kunder og kan bruges på tværs af alle Wexøes divisioner: Installation (Installationsmateriel og bygningsstyring), Solutions (Datacentre og IT infrastruktur), Power (Elforsyning og bane) og Industry (Automation og industri).

Vi ser frem til at dele flere detaljer om vores samarbejde i de kommende uger og måneder. I mellemtiden kan du kontakte os, hvis der er spørgsmål eller hvis der er yderligere information, du ønsker.

Mere information

Wexøe A/S, Mogens Brusgaard, CEO,
Tlf. 4070 1444 – E-mail: mbr@wexoe.dk

Wexøe A/S, Rene Keller, Divisionschef Installation,
Tlf. 6119 8008  – E-mail: rke@wexoe.dk

Wexøe A/S, Karsten Kaspersen, Produktchef,
Tlf. 4070 1438  – E-mail: kk@wexoe.dk