Elmia Nordic Radil

Banemateriel

Mød os på Nordic Rail, Jönköping

I samarbejde med vores leverandør Arthur Flury udstiller vi på Nordens største messe inden for banematerial – Nordic Rail i Sverige, Jönköping – 10.-12. oktober

Nordic Rail – Nordens største mødested for virksomheder, organisationer og personel med professionel interesse for banemateriel

På Nordic Rail kan du netværke med folk fra hele jernbanebranchen og samtidig få et indblik i de sidste nyudviklinger på området. Messen er et perfekt sted til at møde lokale og internationale leverandører og samarbejdspartnere til nye projekter.

Vi udstiller i samarbejde med vores partner Arthur Flury på deres stand. Arthur Flury har gennem mange år været leverandør til de danske jernbaner. På standen deltager produktchef Henning Kræmmer fra Wexøe og specialister fra Arthur Flury. Der vil være rig mulighed for en uformel diskussion af specifikke udfordringer og muligheder.

Kom til vores stand nr. B02.51 og se de seneste nyheder inden for klemmer, isolatorer, ledningsadskillere og andre banerelaterede produkter.

Messen afholdes i perioden: Tirsdag den 10. oktober til og med torsdag den 12. oktober 2023

Åbningstid: kl. 9-17 – torsdag dog kun 9-16.

Af hensyn til vores bemandingsplanlægning, håber vi, at du vil være behjælpsom med, at sende en mail til Henning Kræmmer hkr@wexoe.dk og angive, hvilken dag og gerne tidspunkt, du kigger ind på vores stand.

Vi har ligeledes mulighed for at sende indgangsbilletter.

For yderligere informationer om messen se venligst www.elmia.se/sv/nordicrail