e-Mobility

Ladestationer til elbusser

Elektriske køretøjer vil spille en større rolle i fremtiden, og hos Wexøe ønsker vi at styrke ladeinfrastrukturen med at levere hurtige ladestationer til elbiler og elbusser.
Sammen med vores leverandør er vi en stærk partner, der tilbyder innovative, testede og komplette ladestationsløsninger.

Wexøe støtter op om klimaet

Regeringens klima- og luftudspil indeholder, at busser skal omstilles i trin fra 2020 til 2030, hvorefter ingen busser i byerne må udlede CO2 eller luftforurening. Trafikselskaberne bakker op omkring den grønne omstilling, idet busserne står for 51% af alle ture i den kollektive trafik. Trafikselskaberne oplever stor interesse fra kommuner og regioner om grønne løsninger og alternative drivmidler.

Furrer + Frey, der er en anerkendt leverandør til det danske banesegment, har innoveret den måde, hvorpå elbusser kan oplades. Ved netop at bruge gennemtestet teknologi der i dag anvendes af både den internationale og danske banebranche.

Furrer+Frey pantograf

Furrer+Frey er et Schweizisk e-mobilitets- og elektrificeringsingeniørfirma, der har eksisteret siden 1923. I dag er Furrer +Frey en international, førende og innovativ inden for elektrificering af tog, letbane, regional tog, højhastighedstog, el metro, busser, tunneler, depoter og skræddersyede løsninger.

I 2010 udvidede Furrer+Frey deres sortiment og services med AIO All-In-One (Alt-i-én ladestation) fra Opbrid SL. Fokuseret udelukkende på hurtige ladestationer til tunge køretøjer, der leverer IP, elektronik og software. Furrer + Frey installerede deres første ladestation i 2010 i Göteborg sammen med busfabrikanten Volvo.

Her hos Wexøe tilbyder vi denne innovative og ikke mindst gennemtestede løsning fra Furrer + Frey.

AIO – kort for ”All-in-one” ladestation. OppCharge (Opportunity Charging) kompatibel. Ladestationen bruger kun 1x1m plads og kan nemt og hurtigt installeres på én dag. Derved holdes omkostningerne nede på installationen. Ladestationen er modulær og kan fås i en 150 kW og 300 kW udgave.

Fordelene ved Furrer + Freys AIO (Alt-i-én ladestation)

  • Et innovativt design.
  • Systemet er visuelt tiltalende med alle de bevægelige dele gemt i et beskyttelsescover. Kabinettet kan tilpasses kundernes krav og ønsker omkring farve og design
  • Ladestationerne kan integreres med overvågningskameraer, vejbelysning, passager information og reklameplads
  • Alt i én ladestation, med direkte forbindelse til strømforsyning, ingen separat transformer boks
  • Det kræver kun en 1×1 m plads til standeren og kan installeres nemt og hurtigt og fylder mindre så der er plads til fodgængere
  • OppCharge kompatible: den nye industristandard. Kompatibelt med alle batterier og hurtig ladende køretøjer
  • Standardiseret OppCharge & ISO 15118 kommunikations protokol. Rapid Charge Battery Technology.
  • Kan designes til at passe alle el-busser
  • Designet til at kunne bruges til fremtidens ultrahøje strømoverførselskrav

Referencer fra Furrer + Frey

Ebusco Bus, Holland

CAF Bus, Spanien

Hybricon City Bus, Umeå Sverige

Din danske partner i ladestationsløsninger

Kontakt Peter Harrig Nielsen, Divisionschef på tlf.  4546 5800 / phn@wexoe.dk,  hvis du vil høre mere om ladestationer til elbusser og elbiler.