Holger Clasen Comfort serie

Ny Comfort-serie fra Holger Clasen

Hurtigere, bedre og større komfort – dette er kendetegnende for Holger Clasens nye Comfort-serie til højspændingsopgaver.

Holger Clasen, Leverandør af værktøj til Banen og elforsyningen hvor der anvendes Pfisterer presforbinder ol.

Holger Clasen har mange år været førende indenfor hydrauliske, trykluftdrevne og elektroværktøjer. Værktøjerne anvendes til mellem- og højspændingsopgaver i energiforsyning, til maskinbyggere, elektroindustrien og banebranchen.

Wexøe anbefaler, at der anvendes presværktøj fra Holger Clasen ved anvendelse af presforbinder eller preskabelsko fra tyske Pfisterer, så der sikres korrekt forbindelse og lang levetid på forbindelsen.

Specielt interessant er Holger Clasens nye “Comfort”-serie, som omfatter batteridrevet presse-, klippe- og crimpeværktøj til højspændingsopgaver. Disse værktøjer optimerer og effektiviserer arbejdsprocessen, sætter sikkerheden i højsæde og er ergonomisk rigtigt designet.

NYT!

Med de nye Comfort-værktøjer tilbyder vi for første gang batteridrevne skære- og presseværktøjer, der drives med kommercielt tilgængelige 18-V Makita-batterier. Kombinationen af ​​HOLGER CLASEN-værktøjer af høj kvalitet og afprøvede Makita-batterier giver dig mere kraft, fleksibilitet og mere ensartethed takket være færre batteri- og opladervarianter.

Lang levetid 18 V batterier betyder hurtigere arbejdsproces, så du kan arbejde mere effektivt og øge din effektiviteten. Alt i alt har alle værktøjer i Comfort -serien et nyt design og er udstyret med talrige smarte funktioner, der giver dig mere ydelse.