Hvordan forlænger du levetiden for krafttransformere

Krafttransformere i elforsyningen

Webinar: Krafttransformere i elforsyningen påvirkes af det omskiftelige danske vejr – hør hvordan du forlænger transformernes levetid

Olieisoleret og oliekølet udstyr som f.eks. transformerne i elforsyningen risikerer at blive beskadiget af kondens på grund af de skiftende temperaturer og vekslende luftfugtighed i det danske klima. Resultatet er, at krafttransformerne skal skiftes hyppigere. Deltag i vores webinar d. 25. april kl. 10 og hør, hvordan du imødekommer problematikken og forlænger levetiden på transformerne.

Ny teknologi bidrager til at forlænge levetiden for krafttransformere i elforsyningen

I Danmark har vi et klima med skiftende temperaturer og vekslende luftfugtighed. Planter og mennesker trives fint med det, men når en krafttransformer udsættes for skiftende temperaturer opstår kondens, som kan beskadige olien, der er en vital del i transformeren. Et nyudviklet tørrefilter hindrer olien bliver beskadiget og sikrer en længere levetid på krafttransformeren. 

Vores tyske partner, GIEBEL FilTec GmbH, designer og producerer tørrefiltre til adskillige formål – også til transformere. Tørrefiltrene tørrer den fugtige luft og bidrager væsentligt til, at olien ikke beskadiges pga. fugt eller kondensering. 

Deltag i vores webinar, hvor vi gennem praktiske eksempler demonstrerer, hvorledes det nye tørrefilter virker. Vi gennemgår problematikken med fugt i transformerolie, hvordan den opstår, og hvordan den undgås. Du vil efter webinaret have opnået kendskab til de fysiske forhold ved lufttørring, dimensionering af filtre og mulighederne ved vlag af tørrefilter.

Webinarholdere:
Heinrich Laas, CEO, GIEBEL FilTec GmbH
Ole Nørlem, Wexøe A/S

Målgruppe: 
Ansatte ved energiforsyning og relaterede, der beskæftiger sig med (kraft)transformere, vedligehold og indkøb

Hent præsentation i pdf-format