Gratis webinar: Lær at designe den rigtige kabelbefæstigelse

Gratis webinar om sikker kabelbefæstigelse til elforsyningen

Deltag i vores webinar d. 15. november kl. 10.00, om sikker kabelbefæstigelse til elforsyningen. Webinaret afholdes i samarbejde med Ellis Patents, der har leveret løsninger over hele verden.

Ved en kortslutning udsættes kabelholdere for enorme kræfter, der kan få fatale konsekvenser for både mennesker og maskine. Med den rette løsning kan du minimere risikoen for driftstop og samtidig opnå maksimal beskyttelse af kabler, udstyr og ikke mindst mennesker.

Lær at designe den rigtige befæstigelse

På webinaret vil vi berøre områder som standarder & specifikationer for kabelbefæstigelse, tests og applikationseksempler. Få indsigt i elektrisk fejlteori, lær hvordan man designer den rigtige befæstigelse og se eksempler på installerede løsninger inden for energiforsyningen.

Internationalt samarbejde om webinaret

Vi afholder webinaret sammen med Dr. Phil Goddard, der er Technical Development Manager i Ellis Patents (UK), hvorfor seminaret primært afholdes på engelsk. Salgschef på elforsyning i Wexøe Power, Steen Hansen, vil facilitere webinaret fra vores side.

Ellis Patents udvikler og producerer løsninger til kabelbefæstigelse specifikt til elforsyningen. Løsningerne er designet med henblik på sikring af installationen mod kortslutningsstrømme og alle produkter er testet iflg. IEC61914.

Praktisk info

Webinaret har fundet sted. Du kan se webinaret her

Se i video herunder, hvad konsekvensen kan være, hvis man vælger forkert kabelbefæstigelse.

Din danske partner i stærkstrømsløsninger

Wexøe Power er det tidligere Skaarup Imcase og den stærkeste danske partner, når det gælder stærkstrømsløsninger. Vi er eksperter på det danske marked og bruger vores solide nichefaglighed til at levere driftssikre løsninger. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte salgsingeniør, Steen Hansen, på tlf. 2012 8298.