Remote Access

Mulighed for fjernkontrol af ældre, lokale koblingsanlæg

En skandinavisk bane-aktør ønskede at kunne fjernstyre lokale koblingsanlæg, og en investering i at opgradere eksisterende infrastruktur var økonomisk ikke rentabelt. Derfor undersøgte man alternative muligheder og indledte et samarbejde med HMS Networks, der repræsenteres af Wexøe A/S i Danmark.

SG-gateway til fjernstyring af ældre koblingsanlæg

Fjernstyring af lokale koblingsanlæg i banesektoren med SG-gateway

En skandinavisk bane-aktør ønskede at kunne fjernstyre ældre koblingsanlæg, og en investering i at opgradere eksisterende infrastruktur var økonomisk ikke rentabelt. Derfor undersøgte man alternative muligheder og indledte et samarbejde med HMS Networks, der repræsenteres af Wexøe i Danmark. Ideen var at få indsat en enhed, der kunne agere trådløst og konvertere de gamle protokoller til de nyeste IEC618750/60870-5. Løsningen faldt på SG-gatewayen.

SG-gateways muliggør sikker og pålidelig kommunikation mellem energisystemer, kontrolrum og industrielle automationssystemer.

I det igangværende projekt er eksisterende koblingsanlæg blevet retrofittet med SG-gateways for at muliggøre kommunikation med  transmissionslinier, signaler og infrastruktur.

SG-gatewayen anvender de nyeste protokoller inden for IEC 618750/60870-5 og kan derfor kommunikere med nyeste kontrolsystemer. SG-gatewayen kan kommunikere med det gamle koblingsanlæg med Modbus-protokollen (mulighed for mange andre), og man har derfor nu adgang til det gamle udstyr fra det nye kontrolsystem.

Læs mere