Furesø Kommune Selvstændighedsinitiativet

Furesø Kommune "Selvstændighedsinitiativet"

Wexøe støtter privat initiativ for at øge unge menneskers lyst til iværksætteri i Furesø Kommune

Furesø Kommune er kendt som en aktiv og erhvervsvenlig kommune. Det image vil Wexøe selvsagt gerne støtte op om, og derfor er vi naturligvis med, når det lokale ”Selvstændighedsinitiativet” i næste uge løber af stablen for andet år i træk.

Wexøe støtter “Selvstændighedsinitiativet”

Furesø Kommune er kendt som en aktiv og erhvervs-venlig kommune. Det image vil Wexøe selvsagt gerne støtte op om, og derfor er vi naturligvis med, når det lokale ”Selvstændighedsinitiativet” i næste uge løber af stablen for andet år i træk. Selvstændighedsinitiativet er målrettet 8. klasses elever, der snart skal beslutte sig for, hvad de vil fremover. Det er de færreste unge, som drømmer om en tilværelse som iværksætter, og ”Selvstændighedsinitiativet” har til formål at pirre elevernes nysgerrighed, styrke deres selvstændighed og bidrage til, at de får sat flere ord og billeder på deres uddannelses- og jobdrømme.

De eksterne oplæg, den målrettede undervisning og virksomhedsbesøgene munder ud i en række korte film, som de unge selv instruerer, optager og sammenklipper, og som slutteligt fører til forfriskende præmier, som Joe & the Juice sponserer fredag eftermiddag.

Mogens Brusgaard, CEO, Wexøe A/S støtter op om Furesø Kommunes

Mogens Brusgaard, CEO, Wexøe A/S

Når vi i Wexøe A/S for andet år i træk deltager i selvstændighedsprojektet, er det for at inspirere 8. klassen og for selv at blive inspireret. Danmark har behov for iværksætteri og entreprenør ånd, begge vigtige ingredienser i Wexøes DNA, udtaler Mogens Brusgaard CEO i Wexøe Holding A/S og fortsætter – I en erhvervs-venlig kommune som Furesø er det naturligvis også på sin plads, at etablerede virksomheder bakker op om lokale initiativer.”