1
2
3
4
5
6
7
1

Spinning – god stemning og høj energi

2

Nytårskickoff

3

Elastiktræning

4

Frokostordning

5

Familiedag ved vores lille sø

6

Vores bygning i Værløse

7

Vi bor midt i fredet område med skov, der indbyder til en tur på mountainbiken. Vi råder over 6 mountainbikes til fri afbenyttelse

Wexøe er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores faglige kompetencer inden for specialløsninger.

Vores fire markante divisioner præger forskellige brancher, og gør samtidig, at vi kan tilbyde en unik organisation med masser af udviklingsmuligheder både i den enkelte division og på tværs. Vi arbejder tæt sammen, har fælles kantine, arrangementer og inspirationsdage og dyrker en kultur, hvor gode ideer udveksles på tværs.

Vi er vores medarbejdere

Vi arbejder med vægt på mod, indsigt og dedikation og investerer løbende i nye medarbejderkvalifikationer. For selv om vi har branchens førende leverandører, skal vi være eksperter for at udvikle de optimale løsninger til vores kunder. Rammerne skal være i orden, fra smukke omgivelser, god frokostordning og sundhedssikring til langsigtet karriere med indhold, perspektiv og udfoldelsesmuligheder. Hos os får du hele pakken.

Vil du søge uopfordret?

Send en beskrivelse af din profil og mulige arbejdsområder og vedhæft dit CV til personale@wexoe.dk