Installations- og kabelkanaler

Hos Wexøe Installation er vi en rutineret, teknisk samarbejdspartner inden for installations- og kabelkanaler. Med markedets stærkeste brands Hager/Tehalit og egen montage leverer vi kundetilpassede løsninger med høj europæisk kvalitet og sikrer enkel montering.

Vores kunder opnår enkel og elegant kabelfremføring og ikke mindst nem montering. Siden 1958 har vi sørget for kvalitetsløsninger som Hagers Tehalit-kabelkanaler – også i tilpassede versioner fra egen montageafdeling. Med vores store og fuldautomatiske lager samt professionel kundeservice kan vi altid levere varen, og samtidig er vi engagerede og fleksible i samarbejdet, så både processer og resultater bliver optimale.

Læs vores case om Mærsk Tårnet

Løsninger med kabelkanaler inde og ude

Vi fører hele Hagers udvalg af Tehalit-kabelkanaler. Indendørs fås kanalerne i hvid, grå, antracit, aluminium og stål. Desuden tilbyder vi en stålkanal med forzinket overflade, hvis det skal se mere råt ud. Materialemæssigt kan vi udover stål levere i almindelig plast, halogenfri plast og glasfiberarmeret polyester. Skal kabelkanalen placeres ude, har Hager udviklet en særlig serie med UV-bestandige, mekanisk stabile kabelkanaler, der giver god beskyttelse mod vandalisme.

Installationspaneler til enkle og elegante løsninger

Vores SL paneler er nemme at sætte op og praktiske i brug. Det gør dem velegnede ved renovering af lejligheder, plejehjem, hoteller og andre steder, hvor kabler skal gemmes væk på en hurtig, nem og elegant måde. Løsningen leveres til Schuko eller danske kontakter. Selve kontaktstationerne har spejlvirkning på siderne, så kontaktstationen ser meget let ud. Som orienteringslys kan panelet udstyres med ledelys, i form af en diodestribe, der kan styres med den medfølgende bevægelsesføler.

Se vores kvalitetsbrands

Vi bygger på stor og opdateret teknisk indsigt og kan sammensætte vores kvalitetsprodukter til kundetilpassede løsninger. Kvalitet sikrer driftssikkerhed. Derfor arbejder vi kun med gennemtestet kvalitet, anerkendte leverandører og driftssikre løsninger.

Klik her for at se vores kvalitetsbrands.