Kundetilpassede løsninger og montage

Hos Wexøe Installation har vi siden 1958 leveret kundetilpassede løsninger og montage til den danske el-branche. Med markedets stærkeste brands sammensætter vi de specifikke løsninger i egen montageafdeling, hvilket sikrer høj kvalitet og hurtig håndtering tæt på kunden.

Vores kunder opnår tilpassede kvalitetsløsninger, som vi kan levere hurtigt og med en stor grad af fleksibilitet. Som teknisk samarbejdspartner har vi indsigten til at sparre om de bedste løsninger, og vi kan efterfølgende levere dem fra vores egen montageafdeling. Vi udfører montage ud fra markedets stærkeste brands, og kombineret med professionel kundeservice, stort engagement og fleksibilitet i samarbejdet og fuldautomatisk lager og logistik kan vi altid tilbyde præcise kvalitetsløsninger hurtigt.

Kundetilpassede løsninger og montage af alt i kunststof og metal

Hos Wexøe Installation tilbyder vi forarbejdning af alle produkter i kunststof og metal, såsom kanaler, rack, kasser og klemmer samt eksempelvis rækkeklemmer leveret færdigmonteret på DIN-skinner klar til fortrådning i montagekasser. Vores montageafdeling er udstyret med bore- og fræsemaskiner samt en CNC-maskine, som med stor præcision og hurtighed kan lave alle former for huller til stik og forskruninger. CNC-maskinen kan programmeres på baggrund af hhv. en autocad-tegning (IGES/DXF) eller blot en håndtegning fra kunden.

Hurtige og fleksible montageløsninger

Gennem vores montage sørger vi for kort leveringstid og stor fleksibilitet. Vi kører også gerne små serier og kan forholdsvist nemt omprogrammere vores maskiner til nye opgaver, og kan dermed tilbyde en leveringstid på typisk 2-3 arbejdsdage alt efter opgavens omfang.

Læs mere herunder om, hvordan vores montageløsninger har skabt værdi i forskellige projekter.

Ny styreboks sikrer arbejdsmiljø

Sammen med Aarhus Universitetshospital udviklede vi en styreboks, der sikrer arbejdsmiljøet ved at sørge for optimal udsugning under operationer. Enheden overvåger desuden, om der er tilstrækkeligt sug til rådighed.

Færdig kabelkanaler til Mærsk Tårnet

Mærsk Tårnet har omkring 20.000 kontakter og et utal af kabler. Vi sørgede for hurtig og effektiv montering ved at levere kabelkanalerne færdigmonteret i de rette, tilpassede længder, klar til at blive skruet op.

Parcelhus med KNX Easy

KNX Easy giver intelligent boligstyring i et prisleje, der er interessant for almindelige boligejere og nemt at indstille og udvide. Løsningen kan styre alt i boligen og styres ved tryk på kontakterne, app på smartphones, tablets og PC.

Europamateriel giver bedre totaløkonomi ved nybyg

Da Frandsen El A/S fik el-opgaven på Strandholmen, et nybygningsprojekt med 300 lejligheder på den nordlige del af Amager, kontaktede de Wexøe for at arbejde med europamateriel, som de tidligere har haft gode erfaringer med.