Panelunderlag

Wexøe panelunderlag

Ny fleksibel løsning til den uperfekte verden. Stik dén!

Tidsplaner skrider og byggeprojekter er ikke altid perfekte. Wexøes nye løsning sikrer præcis opsætning, korrekt afstand og mulighed for montering uden front og afdækning.

Wexøes nyskabende panelunderlag er et banebrydende design, som er udviklet i samarbejde med danske elinstallatører. Designet giver mulighed for at optimere arbejdsgangene på projektet, så elektrikeren kan arbejde uafhængigt af tømrer og maler ved installation. På den måde bliver arbejdstiden for alle faggrupper mere fleksibel og effektiv – alt i alt giver det lavere totalomkostninger.

Designet til fleksibilitet

Den nye fleksible løsning har tre nye tekniske finesser:
– Forskydelig bagplade
– Integreret afstandsholder og sammenbygningsbeslag
– Mulighed for montering uden front og afdækning

Montering af afpanelunderlag

Se hvordan du enkelt monterer panelunderlaget her

Det nyskabende design sikrer, at panelunderlaget nemt kan justeres, efter at tømrer har opsat lister og lagt gulv. Er gulvet blevet trykket, kan bagpladen forskydes og rettes til uden at starte montering forfra. Afstandsholderen sikrer, at afstanden til lister altid er korrekt. Alt i alt undgås unødig tid på tilpasning.

Panelunderlag

Se Berker S.1 produktprogrammet i brochuren her

Det nye fleksible panelunderlag er tilpasset Berker S.1 afbryderserien. Så nu tilbyder vi markedet en samlet løsning inden for europamateriel. Som elektriker eller installatør giver det dig mulighed for at minimere omkostningerne og optimere arbejdsprocessen.

Brochure - Panelunderlag

Teknisk samarbejdspartner

Vi skaber nye muligheder og markeder ved at sætte nye standarder. Dem bygger vi på stor erfaring, stærke europæiske leverandører og udsyn mod andre markeder og fremtidens krav. Samtidig giver vores markedsindsigt og leverandørnetværk os mulighed for at indgå som teknisk samarbejdspartner.