Hurtig levering

Hos Wexøe Installation leverer vi dagligt løsninger til store dele af den danske el-branche. Som ansvarlig samarbejdspartner har vi egen produktion, montage og vores lager- og logistiksamarbejde med landets grossister sikrer, at kunder kan få vores produktsortiment leveret fra time til time.

Vores kunder opnår effektiv levering af kvalitetsløsninger. Gennem vores tekniske indsigt sikrer vi de optimale løsninger. Samtidig kan kunder få leveret fra vores store og brede kvalitetssortiment fra time til time gennem vores tætte lager- og logistiksamarbejde med landets grossister.

Fuldautomatisk lager og tilpassede løsninger

Vi ved, at vores løsninger ofte er afgørende for den videre proces. Derfor har vi stort fokus på at optimere levering, lager og logistik. Udover vores tætte samarbejde med de lokale grossister har vi eget fuldautomatisk varelager til at forsyne deres lagre. Det sikrer kort leveringstid, færre fejlpluk og lavere omkostninger. De teknisk tilpassede løsninger får eget varenummer, og kan derfor nemt bestilles som samlet enhed.

Se vores fleksible lagerløsninger

  1. Kundetilpasset lagerlægning

Vi er specialister i at opretholde kundernes leveringssikkerhed via kundeaftalt lagerlægning. Efter aftale har vi altid et minimum af specifikke eller kritiske komponenter klar på lageret reserveret til kunderne.

  1. Just in time-levering

Vi kan også levere ’Just-In-Time’, så komponenterne er fremme, når de er aktuelle fx ved vedligehold.

Se vores kvalitetsbrands

Vi bygger på stor og opdateret teknisk indsigt og kan sammensætte vores kvalitetsprodukter til kundetilpassede løsninger. Kvalitet sikrer driftssikkerhed. Derfor arbejder vi kun med gennemtestet kvalitet, anerkendte leverandører og driftssikre løsninger.

Klik her for at se vores kvalitetsbrands.