Teknisk support og tilbudsberegning

Hos Wexøe Installation yder vi teknisk support og beregner tilbud for mange aktører i den danske el- og byggebranche. Som teknisk samarbejdspartner stiller vi vores indsigt til rådighed i sparring om projekter, produkter og processer, så beregningerne bliver optimale, og vi er klar med teknisk support efterfølgende.

Vores kunder opnår den bedst mulige start og vedvarende drift, for vi har stået for tilbudsberegning og ydet teknisk support siden 1958. Som teknisk samarbejdspartner er det en kernekompetence for os at være opdateret med den seneste viden og kunne dele den med vores kunder enten i form af beregninger eller gennem arbejdet med den vedvarende drift. Her kan vi samtidig tilbyde en pålidelig forsyning af de nyeste løsninger fra markedets stærkeste brands. Sammen med vores kundeorienterede tilgang til samarbejdet sikrer det de optimale processer og resultater.

Løsninger til tilbudsberegning

Vi beregner løsninger og tilbud og tilbyder gennemgang af projekter med løsningsforslag samt sparring til alle aktører i den danske el- og byggebranche, herunder også rådgivere og arkitektfirmaer. Gennem grundig dialog om projekterne og løsningsvalg kommer de endelige resultater tættere på de oprindelige forventninger, og vi kan samtidig byde ind med den seneste tekniske viden og de nyeste løsninger og muligheder.

Teknisk support-løsninger

Vi har produkt- og markedsindsigten samt det kvalificerede mandskab til at håndtere vedvarende teknisk support. Gennem vores tætte samarbejde med vores kvalitetsleverandører bliver vi løbende efteruddannet på de nyeste tiltag og kender samtidig de aktuelle standarder og krav. Derfor kan vi stå for både akut teknisk support og det langsigtede vedligehold, så driften kan opretholdes.

Se vores kvalitetsbrands

Vi bygger på stor og opdateret teknisk indsigt og kan sammensætte vores kvalitetsprodukter til kundetilpassede løsninger. Kvalitet sikrer driftssikkerhed. Derfor arbejder vi kun med gennemtestet kvalitet, anerkendte leverandører og driftssikre løsninger.

Klik her for at se vores kvalitetsbrands.