Hos Wexøe Installation er vi den stærkeste samarbejdspartner inden for el-installation og intelligente bygningsinstallationer. Som teknisk samarbejdspartner er vi garant for europæisk kvalitet, der sikrer vores kunder langvarig værdi.

 

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder inden for bygningsinstallationer. Det har vi gjort gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder i nye brands og tage ansvar for branchernes udvikling, indsigt til at arbejde agilt i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger.

Nye standarder starter her

Vi skaber nye muligheder og markeder ved at sætte nye standarder. Dem bygger vi på stor erfaring, omfattende markedsindsigt, stærke europæiske leverandører og et konstant udsyn mod andre markeder og fremtidige behov, krav og regler. Samtidig giver vores markedsindsigt og leverandørnetværk mulighed for at indgå som teknisk samarbejdspartner.

Pålidelig forsyning skaber værdi

Med stærke tekniske kompetencer tilbyder vi innovative specialløsninger udviklet på tværs af vores brede sortiment og mange ydelser. Som ansvarlig samarbejdspartner har vi egen produktion, montage og fuldautomatisk lager, hvilket sikrer pålidelig forsyning for vores kunder.

KNX-kursus og certificering

Intelligente KNX-løsninger er ideelle til styring, overvågning samt energioptimering og giver besparelser, tryghed og sikkerhed i boliger, erhvervs- og administrationsbyggeri.

Vi har løsningerne, og tilbyder kurser og certificering til el-installatører, overmontører og samarbejdspartnere. Kurserne afholdes løbende. Kontakt os for mere information.

Wexøe Partnerskab

Vi indgår meget gerne i partnerskab med el-installatører, der arbejder med løsninger inden for bygningsinstallationer herunder KNX-løsninger. Her tilbyder vi vores samarbejdspartnere en række fordele som dialog om nye projekter, dedikeret løsningskompetence fra Wexøe, kompetenceløft via ”Breakfast Club” om news og trends i markedet, kurser, 1. line support, konfigurationsværktøj via applikationsprogram, samt om at forbedre indtjeningen m.v.