Wexøe persondatapolitik

Wexøe A/S og dets datterselskab (kollektivt “vi”) respekterer og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger og cookies (“Policy”) forklarer de typer af personlige oplysninger, vi kan indsamle, og hvordan vi bruger, deler, gemmer og sikrer dine personlige data.

I henhold til denne politik betyder “personlige data”, oplysningerne der enten alene eller i kombination med andre oplysninger, der identificerer dig eller gør det muligt at identificere dig, f.eks.; Dit navn, din fysiske adresse, din e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, brugernavne, detaljer om din brug af vores hjemmeside, navigationsoplysninger samt enhver information, der bliver personligt forbundet med dig.

Personoplysninger, der indsamles

Vi indsamler personlige data på en række forskellige måder:

  • Når du besøger en af vores hjemmesider.
  • Når du frivilligt udleverer dine personlige oplysninger til os (f.eks. Når du har tilmeldt dig vores elektroniske maillister; når du har registreret dig for en konto på et websted; når du har udfyldt en webformular for at få adgang til et program eller tilmelding til en begivenhed) eller når de leveres til os af den virksomhed eller organisation, du arbejder for.
  • Når du deltager i webinarer, seminarer, messer eller andre arrangementer.
  • Fra offentligt tilgængelige kilder (f.eks. LinkedIn).
  • Når du bruger vores tjenester (f.eks. Kundeservice, teknisk support); når det er nødvendigt for os at levere eller modtage tjenester eller på anden måde handle forretningsmæssigt med dig eller det firma eller den organisation, du tilhører.
  • Når vi køber tjenester fra udvalgte tredjeparts leverandører, der bruger aggregerede cookiedata til at målrette annoncer baseret på fælles egenskaber, såsom industrien.

Vi kombinerer også de personoplysninger, vi indsamler fra forskellige kilder til de anvendelser, der beskrives nærmere nedenfor (for eksempel at identificere områderne af dine forretningsinteresser bedre).
Du er ikke forpligtet til at levere personlige data til os; Men hvis du ikke gør det, kan vi muligvis ikke levere bestemte tjenester eller oplysninger, du måtte ønske.

Vi indsamler en række forskellige typer personoplysninger: 

  • Relevante forretningsoplysninger, f.eks. dit navn, dit køn, navnet på den virksomhed eller organisation, du arbejder for, din virksomhedsadresse, dit operationssted, din titel, din e-mailadresse, dit telefonnummer og andre forretningsoplysninger.
  • Oplysninger, vi modtager fra dine registreringer til og deltagelse i websider, seminarer, messer og andre arrangementer.
  • Vi indsamler også automatisk oplysninger, som din browser gør tilgængelig, når du besøger et websted ved hjælp af almindeligt anvendte sporingsteknologier, som f.eks. cookies og web-beacons. Disse oplysninger indeholder din internetprotokol (IP) adresse, kilden til et websted besøg, domænenavnet på det websted, hvorfra du kom, antal besøg, sider set, links, likes, kommentarer, browser type, version og sprog, og/eller dato og klokkeslæt for din forespørgsel.

Vi er forpligtet til kun at bruge disse personoplysninger med det formål at levere vores tjenester, holde det fortroligt og følge de instruktioner, som din virksomhed kan give os i denne sammenhæng i en separat aftale, idet det forstås, at vi er tilladt at bruge aggregerede data til forbedring af vores produkter og tjenester.

For at undgå tvivl er der visse typer personoplysninger, som vi typisk ikke indsamler:

  • Vi indsamler ikke personoplysninger, der anses for følsomme personoplysninger (f.eks. Sundhedsrelaterede data), proaktivt.
  • Vi indsamler ikke aktivt privat finansiel information om dig eller oplysninger om dit private hjem og familie.
  • Vi udfører kun B2B-forretning og deltager ikke i B2C-forretning.

Vores brug af dine personlige data 

Denne politik giver dig oplysninger om, hvordan vi kan bruge dine personlige data. For visse specifikke applikationer kan vi meddele dig yderligere oplysninger om, hvordan vi bruger dine personlige data, når du ansøger om eller indtaster sådanne applikationer. Vi håber dette vil hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om at dele dine personlige data med os.

Vi må bruge personlige oplysninger, som du giver os, til følgende forretningsmæssige, transaktionsmæssige og markedsmæssige formål:

  • Kontakte dig om en bestemt anmodning eller forespørgsel
  • Levere anmodede tjenester eller forretningstransaktioner, som vi har aftalt
  • Administrere vores websteder og din konto (er) (for registrerede brugere); analysere trends og forbedre funktionaliteten af ​​vores websteder
  • Tilpasse og personliggøre vores websteder og udvalgte tredjeparts websites til de præferencer, du har indtastet samt personliggøre og forbedre din online-oplevelse, hvilket kan omfatte matchning og visning af målrettede annoncer om vores produkter, tjenester og løsninger for at gøre informationen mere relevant for dig. Vi kan bruge annoncenetværk til at vise målrettede digitale annoncer på tredjeparts websteder
  • Overveje en ansøgning om beskæftigelse fra dig
  • Som det anses for nødvendigt for at beskytte vores juridiske rettigheder og vores ejendom, for at beskytte andre brugere eller tredjepart eller for at forhindre personskade eller tab
  • Kommunikere (via e-mail, almindelig post eller telefon) med dig om produkter, tjenester og begivenheder fra Wexøe A/S og vores samarbejdspartnere, som du måske er interesseret i
  • Generere kundeemner (identifikation af særlig interesse, som en eksisterende eller potentiel kunde måtte have i vores produkter, løsninger og tjenester, f.eks. baseret på dit interesseniveau og udtrykt ønske om opfølgende oplysninger, f.eks. ved at downloade et dokument, besøger visse websider eller direkte henvendelse til os) for os og vores samarbejdspartnere (for eksempel autoriserede distributører) til forretningsfremmende formål, for at give dig bedre support og service og/eller for bedre at kunne svare på dine anmodninger eller henvendelser
  • Invitere dig til at give feedback eller deltage i kundeundersøgelser; få bedre indsigt og kvalitet af leveringen af ​​vores ydelser; forbedre og videreudvikle produkter, tjenester og løsninger
  • Bruge sådanne oplysninger i forbindelse med vores overordnede CRM.

Til vores marketingaktiviteter behandler vi dine personlige data i vores CRM-systemer. Hver reklamekommunikation vil indeholde et link, der giver dig mulighed for at fravælge modtagelse af sådan kommunikation i fremtiden. Retsgrundlaget for brug og behandling af dine personoplysninger er, alt efter omstændighederne, dit samtykke; nødvendigheden af at reagere på henvendelser udførelsen af de ønskede tjenester, indgåelse og udførelse af kontrakter og forretningstransaktioner og vores legitime forretningsinteresser.

Informationsdeling med tredjeparter

Indenfor Wexøe A/S begrænser vi adgangen til dine personlige data til medarbejdere, som har brug for at kende oplysningerne til ovennævnte anvendelsesformål. Vi udlejer eller sælger ikke dine personlige data til andre virksomheder eller enkeltpersoner. Vi kan dog dele dine personlige data med tredjeparter uden for Wexøe A/S til følgende formål:

  • Med autoriserede distributører, partnere og andre leverandører valgt af os, der er involveret i at levere vores produkter, tjenester eller løsninger til dig, at kommunikere med dig om Wexøe A/S og relaterede produkter, tjenester og løsninger, som du måske er interesseret i, eller at svare på dine anmodninger eller henvendelser.
  • Med udvalgte serviceudbydere og underleverandører, der yder tjenester til os eller på vores vegne, som f.eks. Hosting websites, udsendelse af oplysninger, gennemførelse af undersøgelser, it-tjenester, analyse af data, tilrettelæggelse af arrangementer og andre professionelle tjenester. Vi tilbyder kun disse tjenesteudbydere de personlige data, de har brug for til at levere deres tjenester til os eller på vores vegne.
  • Med udvalgte serviceudbydere og underleverandører, der yder tjenester til os eller på vores vegne, såsom reklame- og marketingtjenester; Vi leverer for eksempel oplysninger indsamlet om dig gennem vores cookies for at generere og gøre reklame om vores produkter, tjenester og løsninger, som er mere relevante og/eller nyttige for dig.
  • Med statslige og/eller regulerende myndigheder, hvor vi er påkrævet i henhold til gældende ret eller i henhold til en domstol, administrativ eller lignende ordre.

Vi tager kommercielt rimelige skridt for at gennemføre kontraktmæssige sikkerhedsforanstaltninger og for at fremme, at tredjepartsfirmaerne nævnt ovenfor:

  • Beskytter dine personlige data og holder det sikkert og fortroligt.
  • Ikke indsamler, bruger eller videregiver dine personlige data til andre formål end at udføre sådanne funktioner for os eller på vores vegne og i overensstemmelse med gældende privatlivslovgivning og vores instruktioner.
  • Ikke beholder disse oplysninger længere end nødvendigt.
  • At de indberetter til os straks i tilfælde af en indbrud af databrud, der fører til utilsigtet eller ulovligt tyveri, tab, offentliggørelse eller adgang til personlige data.

Vi kan også tilbyde visse tjenester, hvor du kan indsende oplysninger på et websted, som derefter vil være tilgængelige for andre besøgende på webstedet. Når du sender ind, vil grundlæggende oplysninger, der identificerer dig som afsender, stilles til rådighed for andre besøgende sammen med din udgivne information. Disse oplysninger indeholder dit navn eller alias og kan, hvis det er relevant, indeholde andre oplysninger som dit land eller navnet på den virksomhed eller organisation, som du arbejder for.

Vi er ikke ansvarlige i nogen form for personoplysninger og andre oplysninger, du måtte vælge at indsende derpå. Vi verificerer ikke de oplysninger, der er indsendt og kan ikke holdes ansvarlige for eventuelle unøjagtige, ufuldstændige, uautoriserede, ulovlige og / eller upassende opslag. Vi kan også vise statistiske, omdømme- og andre lignende oplysninger, for eksempel antallet af indlæg, du har indsendt, eller hvor nyttige andre besøgende har bedømt dine indlæg

Samlet information

Aggregerede eller anonymiserede personlige data identificerer dig ikke personligt eller nogen anden bruger af webstederne. Det kan bruges til statistisk analyse og administration, herunder analyse af tendenser, skræddersyning af produkter og tjenester, risikovurdering og analyse af omkostninger og gebyrer i forhold til vores produkter, tjenester og løsninger.

Vores brug af cookies til at indhente oplysninger fra dig

Hvad er cookies? 

En cookie er en lille tekstfil, der downloades til din computers harddisk eller gemmes i din webbrowsers hukommelse, når du besøger vores websteder. Cookies hjælper os med at forstå, hvilken information og forretningsinteresser du måtte have. Cookies hjælper os med at forbedre præstationen af vores websteder og din oplevelse ved at bruge dem. Cookies tillader os også at huske dine præferenceindstillinger og spore trends og mønstre i, hvordan besøgende navigerer på vores websteder.

Hvilke cookies eller lignende teknologier bruger vi?

Vores websteder bruger flere typer cookies: “første part” cookies (bruges kun af vores hjemmeside); “tredjeparts” cookies (cookies stammer fra en tredjeparts hjemmeside); “session” cookies (udløber i slutningen af din browsersession); og “vedholdende” cookies (gemt på din enhed mellem browsersessioner, så vi kan huske dine præferencer eller handlinger).

Vores brug af cookies falder generelt i fire kategorier:

  • Strengt nødvendige Cookies: Disse cookies giver dig mulighed for at bevæge dig rundt på vores websted og bruge dens funktioner. Disse cookies samler ikke oplysninger om dig eller husker, hvor du har været, når du besøger vores websted;
  • Analytiske cookies:Disse cookies indsamler oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger vores websted, såsom hvordan de kommer til vores websted, hvor ofte de besøger, og hvilke dele af webstedet de bruger. Vi bruger disse oplysninger til at forbedre vores websteds muligheder og sikre, at det opfylder dine behov;
  • Funktionalitets Cookies: Disse cookies giver os mulighed for at gemme oplysninger om de valg, du laver, når du besøger vores websted og leverer mere forbedret personligt indhold. F.eks. Viser funktionalitets cookies, når du er logget ind på vores hjemmeside og hjælper os med at huske dine brugerpræferencer.
  • Målretnings Cookies: Disse cookies samler oplysninger om dig, der bruges til at levere reklamer, der er mere relevante for dig og dine interesser.

Vores websteder og e-mails kan også indeholde små, transparente grafiske billeder kendt som web-beacons. Web-beacons hjælper os med at identificere brugeradfærd som antallet af brugere, der besøger bestemte sider på vores websted, eller om de e-mailmeddelelser, vi sender, er blevet åbnet eller handlet om.
Indstilling af dine Cookies-indstillinger 

Funktionen “Hjælp” på de fleste browsere fortæller dig, hvordan du stopper din browser fra at acceptere nye cookies, hvordan du får browseren til at underrette dig, når du modtager en ny cookie og hvordan du deaktiverer cookies helt. Du kan også deaktivere eller slette lignende data, der bruges af browser-tilføjelser, f.eks. Flash-cookies, ved at ændre indstillingerne for tilføjelse eller besøge webstedet for dets fabrikant. For mere information om cookies, besøg venligst: www.minecookies.org/cookiehandtering

Direkte marketing 

Som nævnt ovenfor kan vi ønske at give dig information om eksisterende samt nye produkter, tjenester, løsninger, om webinarer, seminarer, messer og andre arrangementer samt om tilbud. Vi kan også invitere dig til at deltage i markedsundersøgelser eller anmode om feedback på vores produkter, tjenester og løsninger. Denne meddelelse kan ske via e-mail eller telefon.

Vi vil opnå dit samtykke til direkte markedsføring via din personlige bekræftelse, hvor vi skal gøre det i overensstemmelse med gældende love og holde styr på de samtykke, der er givet af dig.

Vi vil sikre, at enhver direkte markedsføring eller markedsundersøgelse, som du modtager, giver dig et simpelt middel til at trække dig tilbage fra en sådan yderligere e-mailkommunikation. For eksempel kan vi give dig et ‘afmeldt’ link i e-mails eller en e-mailadresse, hvor du kan sende en udmeldingsforespørgsel.

I sådanne tilfælde vil vi ikke nødvendigvis fjerne alle dine personlige data fra vores database(r), men vil notere og respektere dine ændrede direkte marketingpræferencer.

Indhentning af dit samtykke

Du kan få meget information om vores produkter, tjenester og løsninger uden at skulle give personlige oplysninger. Men for visse tjenester, information og begivenheder, kan vi kræve eller anmode om visse personlige oplysninger. Disse oplysninger giver os mulighed for at give dig yderligere relevante oplysninger eller tjenester og bruge dem til andre formål beskrevet i denne politik eller beskrevet specifikt til den ønskede tjeneste, information eller begivenhed.

Vi vil, når det kræves af gældende love, anmode om, at du giver dit udtrykkelige samtykke til vores online elektroniske direkte marketingaktiviteter og for brugen af ​​vores cookies. Hvor det er nødvendigt, vil vi anmode om, at du giver dit udtrykkelige samtykke til os at indsamle og bruge dine personlige data som forklaret i denne politik.

Et sådant samtykke vil der blive anmodet om og bruges til at indsamle dine personlige data og/eller til rådighed for dig for at bekræfte dine registreringer eller præferencer (f.eks. for offline aktiviteter, såsom messer, seminarer og andre arrangementer).

I visse tilfælde kan vi også anmode dig om at bekræfte dit samtykke via et link i en opfølgningsmail (dobbelt opt-in).

Informationssikkerhed – overførsler på tværs af landegrænser

Vi behandler alle personoplysninger fortroligt, og vi har foretaget en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger med det formål at beskytte personoplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, fortabelse eller forringelse, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Der tages back-up dagligt af alle vores elektroniske data, og vi har beskyttet os ved at have installeret blandt andet antivirus-software og firewalls.

Desværre kan vi ikke garantere sikkerheden ved overførsel af personoplysninger via; internettet, e-mail eller anden elektronisk kommunikation. Vi kan heller ikke garantere sikkerheden ved forskellige metoder af elektronisk lagring. Elektronisk kommunikation som mail er ikke sikker, medmindre de er passende krypteret. Mens vi stræber efter at beskytte sådanne oplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheden for enhver information, der sendes eller udveksles mellem os. Du accepterer derfor de iboende sikkerhedsmæssige konsekvenser af at handle online og / eller via e-mail og vil ikke holde os ansvarlige, medmindre en sikkerhedsbrudshændelse er forårsaget af vores specifikke grov uagtsomhed.

På grund af arten af ​​vores forretning kan de oplysninger, du giver os, gemmes i og overføres til lande, der tilbyder varierede niveauer af databeskyttelse. Ofte er de personlige data, vi bruger under denne politik, på cloud applikationer og -servere, som kan være placeret over hele kloden. Når dine personlige data deles af os med eller overføres af eller til tredjeparter uden for EØS, indgår vi i generelle tilfælde databehandlingsaftaler og/eller standard kontraktsklausuler, der opfylder gældende EU-lov om privatlivets fred, med disse tredjeparter.

Bevarelse af data
Vi bevarer dine personlige data i vores aktive systemer, så længe du har fået adgang til eller brugt vores websteder og tjenester eller har interageret med os online eller offline de seneste tolv måneder, og så længe vi har brug for oplysningerne til de formål, der er beskrevet i denne politik. Ud over denne periode arkiverer vi dine personlige data i et sikkert miljø eller sletter det.

Hvis du ikke logger ind på en af ​​vores websteder i mindst tolv eller flere måneder, accepterer du hermed, at vi permanent kan slette dine konti og alle de data, der er knyttet til det.

Vi kan bevare og bruge dine oplysninger i længere tid for at overholde vores juridiske forpligtelse, at løse tvister og/eller at gennemføre og håndhæve vores aftaler.

Links til andre hjemmesider 

Vores websteder kan indeholde links til andre hjemmesider, som vi ikke har ansvaret for. Vi er i disse tilfælde ikke ansvarlige for indholdet, servicevilkårene, sikkerheds- og privatlivspraksis for disse andre hjemmesider. Din adgang til og brug af sådanne links eller websteder forbliver udelukkende på egen risiko. Du bør være opmærksom på dette, når du forlader vores websteder, og vi opfordrer dig til at læse fortrolighedserklæringerne på andre websteder, du besøger.

Sådan får du adgang til, rette eller sletter dine personlige data

I henhold til gældende privatlivslovgivning har du visse rettigheder i forhold til de personlige oplysninger, vi har om dig, f.eks. ret til information om og adgang til dine personlige oplysninger, ret til at rette op på dine personlige oplysninger, rettigheder til at afvise eller begrænse visse behandlinger, rettigheder til at slette dine personlige data og rettigheder for at blive glemt.

Du kan rette henvendelse til Wexøe A/S ved at skrive til denne e-mailadresse: [email protected] Derudover har du også mulighed for at klage til Datatilsynet over behandlingen af dine personoplysninger.

I forhold til det/de samtykke(r) du har givet Wexøe A/S i forbindelse med din tilmelding til nyhedstjenesten, kan du altid tilbagekalde dette/disse pr. mail eller ved afmeldingslinket i nyhedsbrevene. Tilbagekaldelsen får derefter virkning for Wexøe A/S.

Hvis du har spørgsmål i forhold til vores behandling af dine personoplysninger, er du også meget velkommen til at kontakte Wexøe A/S på ovennævnte e-mailadresse.

Persondatapolitik version 2.0 – sidst opdateret 8. april 2019