Intelligente bygningsinstallationer

Hos Wexøe Installation er vi en stærk teknisk samarbejdspartner inden for intelligente bygningsinstallationer til private og erhverv. Vi tilbyder tilpassede KNX-løsninger til flere byggeriniveauer og i europæisk kvalitet til fremtidens installationer samt kurser og certificeringer.

Vores kunder opnår sikkerhed for at kunne tilbyde driftssikre kvalitetsløsninger inden for intelligente bygningsinstallationer. Som teknisk samarbejdspartner har vi indsigten til at sparre om de bedste løsninger til både private hjem, erhvervs- og kontorbyggeri. Vi kan stå for alt fra beregning af løsninger til pålidelig forsyning samt opstartshjælp i KNX-programmering, kurser og certificeringer. Samtidig er vi engagerede og fleksible i samarbejdet, så alt forløber optimalt i forhold til deadlines, krav og aftaler.

Hurtig overblik 

domovea, easy, hager

Fremtidens løsninger samler bygningens funktioner

Den tid er forbi, hvor bygningens anlæg til belysning, solafskærmning, opvarmning, tænd/sluk, alarm osv. blev planlagt separat og styret med forskellige systemer. Fremtiden er samlet, intelligent bygningsinstallation som KNX, hvor alle vigtige funktioner i boligen eller virksomheden styres på en gang. Det sparer energi, giver tryghed, gør planlægning og udførelse lettere og giver bedre funktionalitet og større komfort uden øgede omkostninger.

Få de bedste løsninger til private og erhverv

Fremtiden byder på øgede krav til bygninger. I private boliger er der stigende behov for sikkerhed, komfort, velvære og ikke mindst for effektiv energistyring. Alle disse krav kan opfyldes samlet ved at lade vores KNX-løsning fra Hager styre boligens elektriske installationer.

I erhvervsbygninger hænger økonomisk bevidsthed i dag tæt sammen med fleksibilitet, transparens, funktionalitet og energistyring. En moderne elektrisk installation med et Hager KNX-system er det perfekte grundlag for en samlet løsning inden for bygningsstyring til erhverv. Hager KNX produkter er altid kompatible. Dermed kan vi til enhver tid løfte et simpelt husprojekt med fx Hager KNX-Easy op på KNX-ETS niveau. Løsningen giver kort sagt fleksibilitet og er fremtidssikret.

Se vores løsninger inden for KNX

Se vores kvalitetsbrands

Vi bygger på stor og opdateret teknisk indsigt og kan sammensætte vores kvalitetsprodukter til kundetilpassede løsninger. Kvalitet sikrer driftssikkerhed. Derfor arbejder vi kun med gennemtestet kvalitet, anerkendte leverandører og driftssikre løsninger.

Klik her for at se vores kvalitetsbrands