cykel4cancer

cykling4cancer

Vi cykler mod cancer

Kræft er en sygdom, der kan ramme alle. De fleste af os, kender én eller flere, der er – eller har været – ramt af kræft. Heldigvis er der flere og flere, der overlever en kræftdiagnose takket være den omfattende forskning på området.

Hver tredje dansker får kræft, og det kan ramme os alle.

Vi kender stort set alle, en eller flere der er – eller har været – ramt af kræft. Heldigvis er der flere og flere, der bliver helbredt eller lever med sygdommen. Faktisk er der næsten 300.000 danskere, der lever med en kræftdiagnose. De forbedrede overlevelses-/helbredelsesmuligheder skyldes omfattende forskning på området.

Hos Wexøe har vi også haft kræft tæt ind på hverdagen.

Derfor deltager vi i dette års Cycling4cancer arrangement d. 25. oktober 2019.

Vi bytter kontorstolen ud og deltager i et 24 timers teambuilding event med det formål, at skaffe penge til kampen mod kræft.

Vores 9 friske medarbejdere vil d. 25. oktober cykle 24 timer i træk og derigennem støtte projektet cycling4cancer, som samler penge ind til Knæk Cancer.

På billedet ses fra venstre Bjørn Hansen, Henrik Lauridsen, Frank Henriksen, May Christensen, Karina Folkjær, Anders Muusman og Mogens Brusgaard. Derudover deltager René Lind og Henning Kræmmer.