Cycling4Cancer 2021

I lighed med 2020 støtter Wexøe op om arrangementet Cycling4Cancer med det formål at skaffe penge til kampen mod kræft. Eventet foregår 29.-30. oktober 2021 fra kl. 18.

Støt kampen mod kræft

Har du lyst til at blive medsponsor og donere et beløb, enten til begivenheden som helhed eller sponsere en udvalgt person, så kontakt os.

Hver tredje dansker får kræft, og det kan ramme os alle.

Kræft er en sygdom, der kan ramme alle. De fleste af os, kender én eller flere, der er – eller har været – ramt af kræft. Heldigvis er der flere og flere, der overlever en kræftdiagnose takket være den omfattende forskning på området. Se fakta-ark

Vi kender stort set alle, en eller flere der er – eller har været – ramt af kræft. Heldigvis er der flere og flere, der bliver helbredt eller lever med sygdommen. Faktisk er der næsten 300.000 danskere, der lever med en kræftdiagnose. De forbedrede overlevelses-/helbredelsesmuligheder skyldes omfattende forskning på området.

Hos Wexøe har vi også haft kræft tæt ind på hverdagen.

Derfor har Wexøe “købt” 2 cykler til eventet Cycling4Cancer, som skal holdes i gang 24 timer af medarbejderne. Derved donerer vi 20.000 kr. til kampen mod kræft.