Festo og Wexøe samarbejde

Ny partner

Nyt samarbejde mellem Festo A/S og Wexøe A/S

Festo A/S og Wexøe A/S introducerer 1. maj 2020 et spændende samarbejde.

Som et led i Festos nye markedsstrategi er Wexøe blevet udpeget til ”Value Added Reseller”

Wexøe har gennem de seneste år positioneret sig stærkt og opbygget nødvendige kompetencer inden for Industriel Automation. I tæt samarbejde med Rockwell Automation har vi haft fokus på automationsløsninger til maskinbyggere. Det er derfor et naturligt nyt skridt – og i overensstemmelse med vores strategi – at opstarte dette nye partnerskab med Festo,

udtaler Mogens Brusgaard, CEO Wexøe A/S og fortsætter,

I USA samarbejder Festo og Rockwell Automation og flere af Festos løsninger er integreret i Rockwell Automations softwareplatform. Vi vil naturligvis udnytte disse integrationsmuligheder til fordel for kunderne, når nu vi repræsenterer begge virksomheder.

Fra Festos side glæder man sig også til at komme i gang med samarbejdet.

Vores nyligt indgåede aftale med Wexøe A/S er et vigtigt skridt i Festos omnichannel strategi. Vi har i et stykke tid afsøgt det danske marked for partnere, der kan bringe yderligere værdi til vores løsninger, i form af bl.a. et dedikeret videnstungt automationsteam med en stærk baggrund inden for elektrisk automation og IIoT – til gavn for både maskinbyggere og slutbrugere. Det har vi fundet i Wexøe A/S,

udtaler John Brorup, Salgschef Festo A/S og fortsætter,

Vi har derudover fået opbygget et transparent og tillidsfuldt partnerskab under forberedelserne, som vi glæder os til at udvikle yderligere.

Mogens Brusgaard slutter af med følgende kommentar:

Tiden efter vi indgik aftalen har vi brugt på grundig forberedelse og et kompetenceløft af vores eksisterende team. Samtidig er vi er i markedet efter forstærkninger med viden inden for mekanisk automation. Vi har alle gået som løver i et bur og kan nu ikke vente længere med at komme i gang.

Om Wexøe A/S

Wexøe A/S har siden 1958 skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger.

Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores faglige kompetencer inden for specialløsninger. Vi er tæt på vores kunder og forstår deres succeskriterier, så vi kan sikre den optimale løsning. Målet er altid det gode, langsigtede resultat, men også at være nemme at gøre forretning med både i processen og i udbyttet.

Wexøes vision:
At være en førende socialt ansvarlig virksomhed, der hjælper skandinaviske virksomheder med at realisere deres fulde potentiale ved at tilbyde skræddersyede løsninger inden for kritisk infrastruktur, el, automation og kommunikation.

Om Festo

Festo er en globalt førende leverandør af elektrisk og pneumatisk automationsteknologi til fabriks- og procesautomation og verdens førende inden for industriel træning og uddannelse. Festo har mere end 21.000 medarbejdere i 176 lande som alle forfølger et fælles mål: at maksimere produktiviteten og konkurrenceevnen for vores kunder.

For yderligere information:   

Wexøe Holding A/S
Mogens Brusgaard, tlf.: 40701444, mail: mbr@wexoe.dk

Festo A/S
John Brorup, tlf.: 30910309, mail: john.brorup@festo.com