Intelligent styring til varmepumper og køleanlæg

Intesis Interface Gateways til varmepumper eller køling, tillader en komplet og naturlig integration til at overvåge og styre varmepumper eller køle-enheder fra de mest populære producenter.

Oplev fordelene ved at samarbejde med et af de banebrydende virksomheder inden for integration af klimaanlæg, der tilbyder yderst pålidelige løsninger udviklet sammen med de mest relevante varme og køle -producenter.

Løsninger afhængigt af installationsprotokollen

BACNET løsninger, KNX løsninger, Modbus løsninger

Løsninger afhængigt af din varmepumpe eller køleanlæg leverandør

DAIKIN, FUJITSU General Limited, Haier, Hisense, Hitachi, LG, Midea, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industry, Panasonic, Samsung, Toshiba

Kontakt vores kundeservice for login adgang og oprettelse
af konto hos Wexøe på tlf. (+45) 45 46 58 00
eller skriv en mail til os på ordre@wexoe.dk

Universal Gateway til varmepumpe eller køleanlæg-systemintegration

Intesis Universal-controller giver kompatibilitet med tusinder af varmepumper eller AC-modeller. Universal Gateway er udviklet til at kommunikere med enhver klimaanlæg og varmepumpemodel med og IR-modtager. Brug producentens trådløse fjernbetjening til at kontrollere dit vekslingssystem, og Gateway IR-modtageren indstiller komforten som din kommandoanmodning. Vi arbejder tæt med de store VVS-virksomheder for at tilbyde den mest pålidelige og velprøvede løsning.

inteis ac