Case: Lundevænget

Frandsen El A/S anbefaler Wexøes lampeudtag, fordi det er en tidsbesparende og miljørigtig løsning

Lundevænget i København blev opført i 1934 som en af Københavns første stokbebyggelser.
I 2017 påbegyndte et omfattende renoveringsarbejde, som inkluderer udskiftning af samtlige elinstallationer i de 475 boliger, fordelt på 14 boligblokke. Frandsen El har i samarbejde med Rambøll valgt at installere Kaiserdåser med Wexøes lampeudtag ud fra en tids- og miljømæssig betragtning.

Wexøes lampeudtag gav tidsbesparelse

Til renoveringen af Lundevænget i Ryparken har Frandsen El på basis af deres tidligere erfaringer, i samarbejde med Rambøll anbefalet at installere Kaiserdåser med Wexøes 5-polede lampeudtag. Ved flere tidligere arbejder har Frandsen El monteret netop dette lampeudtag og har erfaret, at det er nemt og tidsbesparende at arbejde med.

”Vi oplever, at Wexøes lampeudtag sparer os for ca. 5 min. pr. installation”, udtaler Preben Hansen, som er formand  for renoveringen på Lundevænget og fortsætter ”Når så prisen ovenikøbet er den samme som for konkurrerende mærker, er valget ikke så svært”.

Hele renoveringen omfatter 475 bolig hver med minimum 5 udtag, så 5 min. sparet pr. lampeudtag giver faktisk en tidsbesparelse på en mande-uge – eller en elektrikers arbejde i en hel uge.

”Vi foretrækker at arbejde med Wexøes lampeudtag, simpelthen fordi det er hurtigere at montere, og skulle man være uheldig og komme til at ødelægge mufferne, er de også nemme at skifte”, supplerer Preben Hansen.

Også et miljøvenligt valg

En anden fordel, som Preben ønsker at fremhæve, er emballagen. Lampeudtaget leveres i papæsker med 10 komplette lampeudtag. Tidligere lå de pakket enkeltvis i plastposer, men af hensyn til miljøet blev dette ændret.

”Jeg synes, det er en fordel, den måde lampeudtagene er emballeret. Vi sparer på plastposerne, og der er således mindre affald – og det er dejligt af hensyn til miljøet”, udtaler Preben med et smil.

Lejlighederne i Lundevænget er også udstyret med Hager boligtavler, som er blevet leveret som færdigmonterede tavler iht specifikationerne udarbejdet af Frandsen El.

”Ved at få Wexøes montageafdeling til at stå for samling og klargøring af tavlerne, har vi også sparet en del tid og penge på bestilling, håndtering og samling. Det er en stor fordel for os, for når vi modtager dem, skal de blot monteres og tilsluttes”, siger Preben.

Byggeriet i Lundevænget skal være færdigt i oktober 2020.

Preben Hansen

Vi foretrækker at arbejde med Wexøe lampeudtag, fordi det er hurtigt og nemt at montere, siger Preben Hansen, Frandsen El A/S

Lundevænget, Ryparken

Lundevænget

Lundevænget, Ryparken

Lundevænget

Wexøe lampeudtag

Wexøe lampeudtag

Lundevænget, Ryparken

Lundevænget

Preben Hansen, Frandsen El A/S

Preben Hansen, Frandsen El A/S