Intesis ST Cloud løsning

Intesis ST Cloud løsning er en løsning der gemmer dine programmeringer af bygningsinstallationer i Skyen (Cloud). På den måde er det nemt at overvåge og kontrollere alle BACnet- eller Modbus-enheder fra apps på din mobil og fra din computer.

Du kan nemt installere en ST Cloud Control gateway på dit ønskede sted og derefter bruge Intesis MAPS til pc-baseret konfiguration. Her kan du  oprette widgets  (f.eks. Booleans, driftsformer, dæmpere, analoge værdier, fejlsignaler osv.) hvorefter det kan kortlægges med de valgte BACnet-objekter eller Modbus-registre. Efter konfiguration vises alle widgets automatisk i appen og webgrænsefladen, der leveres på en sikker måde via HMS HubTM Edge Connectivity-løsningen.

Intesis MAPS-konfigurationsværktøj

Det mest kraftfulde konfigurationsværktøj, der er fælles for alle Intesis-gateways, der giver integratoren tilladelse til at konfigurere og overvåge systemet på en nem og pålidelig måde.

Download programmet her

Web- og app-brugergrænseflade

Enkelt, let og nyttigt. Det er den bedste beskrivelse af ST Cloud Web- og App-brugergrænsefladen. Alle widgets kan tilpasses med indholdet til brugerens behov. Systemintegratorer giver den bedste brugeroplevelse til at kontrollere dine BACnet- eller Modbus-enheder.