RigshospitaletWexøe

Innovative løsninger til hospitalsbyggerier

Fremtidens sundhedsbyggerier

Den rengøringsvenlige Berker serie S.1 blev valgt til nybygningen af Nordfløjen på Rigshospital, hvor kravene også var fleksibilitet, brugervenlighed og ikke mindst tilgængelighed på markedet.

De mange sengestuer er udstyret med designflotte sengestuepaneler fra Hager med stærkstrøms-, data- og gasudtag og endvidere er bygningen udstyret med KNX bygningsautomatik for at tilsikre en økonomisk fremtidssikret drift af bygningen.

For at sikre arbejdsmiljøet er der på operationsstuerne monteret en styreboks til røgsug, udviklet af Medical Scandinavia og Wexøe A/S i samarbejde med Aarhus Universitetshospital.

Er du interesseret i at høre mere om vores løsninger til hospitalsbyggerier?

Kontakt os

Rengøringsvenlige Hager sengestuepaneler

Sengestuepanel med 3-spor

Berker S.1 serie med KNX styring

Lodret sengestuepanel med utallige kombinationsmuligheder

hospital

FTTO hospitalsløsninger

Fremtidens hospitaler kræver maksimal båndbredde og EMC stabilitet i hele netværket samt overførelse af  patientdata på en sikker og effektiv måde.

Styreboks til diametersug

Medical Scandinavia og Wexøe har i samarbejde med Århus Universitets Hospital DNU, udviklet en styreboks til diatermisug, der optimerer udsugningen under operationer.

Diatermisug

Sengestuepanel

Nyt sengestuepanel tilpasset Berker afbryder materiel

DNU århus hospital

Det Nye Universitetshospital (DNU) i Århus

I 2015 overtog Wexøe A/S virksomheden Fibernet, som nu i dag hedder Wexøe Solutions. Fibernet løste en stor opgave for DNU,  Det Nye Universitets Hospital i Århus.