Velfærdsteknologi med Vayyar sensorer

Føl dig tryg med hjemmemonitoreringsløsninger fra Vayyar

Bedre livskvalitet til mennesker med nedsat funktionsevne

Velfærdsteknologi kan samtidig gøre mennesker med nedsat funktionsevne i alle aldre mere selvhjulpne, så de opnår større selvstændighed, sikkerhed, tryghed, omgivelseskontrol og social aktivitet.

I forbindelse med en rehabiliterende indsats kan velfærdsteknologiske løsninger hjælpe til, at mennesker med nedsat funktionsevne opnår en bedre livskvalitet – og samtidig være med til at understøtte mange af de arbejdsopgaver, som i dag udføres af enten de pårørende eller pleje- og omsorgspersonale.

Vayyar Home tilbyder de nyeste velfærdsteknologi-løsninger til seniorbofællesskaber, plejehjem og private boliger og giver øget sikkerhed for beboer og pårørende.

Vayyar HOME er et revolutionerende, nyt håndfrit beredskabssystem, 100% automatisk

Vayyar har:

  • INGEN kamera
  • INGEN bærbare enheder
  • INGEN trykknapper
  • Giver HURTIG respons
  • RESPEKT for privatlivet

Placer et Vayyar HOME sensor på din væg, og hvis du falder eller har brug for hjælp, ringer det til en respondertjeneste eller en nødkontakt.

Ligesom wifi, sender enheden signaler, der scanner miljøet ved hjælp af harmløse radiobølger tusind gange svagere end en mobiltelefon.

Vayyar HOME med 4D sensorer, registrerer en persons kropsposition, et fald eller helbredsproblemer. Det er opmærksom på privatlivets fred, fordi det ikke bruger kameraer. Opsætningen er også enkel til brug uden for boksen med konfigurerede indstillinger tilgængelige for installatører. Det er CE-certificeret godkendt.

Uovertruffen sikkerhed med ro i sindet

Vi har udført 1.200 test på tværs af 17 forskellige faldscenarier og opnået brancheførende detektionsrater. Hurtige fald, gradvise fald, fald bag genstande og møbler, fald ned fra en seng, fald på ryggen, siden og maven med variationer i BMI og højde.

Kontakt vores Jes Ryberg, Divisionschef for Installation, for at få mere af vide om Vayyar hjemmemonitoreringsløsningen på tlf.  +45 45 46 58 00

Vi har mange muligheder, for at enten køb, leje og service af produktet.

Live-webinar: 24. november 2020 kl. 9.00-9.30 

Deltag på vores live-webinar omkring de nyeste velfærdsteknologi løsninger fra Vayyar Home.

Rotem Geslevich, Director of Business Development EMEA, Vayyar Home, vil holde en ca. 30 minutters live-webinar på engelsk hvor der tid til spørgsmål undervejs.