Wexøe Steno herlev

Berker Manufaktur serien

Casestory: Hvor finder man en afbryderserie i lys bronze, som matcher facaden?

Når Steno Diabetes Center Copenhagen i Herlev, som er Skandinaviens største diabeteshospital, slår dørene op i slutningen af 2021 møder patienterne et topmoderne hospital, der indeholder alt hvad en diabetespatient har brug for.

Wexøe steno herlev

Der er fra arkitekternes side kræset for selv den mindste detalje, og der blev her stillet særlige krav til afbryderserien i projektet. Udover at de selvfølgelig skulle være baseret på europamateriel, skulle de også matche facaden på bygningen, som også er bronzefarvet.

For at løse denne opgave henvendte teknikentreprenør Wicotec Kirkebjerg, som stod for el-entreprisen på Steno, sig til Wexøe A/S, som repræsenterer Hagers installationssortiment og herunder Berkers afbryderserier.

Berker Manufaktur er et firma i firmaet, der er specialiseret i at give en afbryder/kontakt et individuelt look, og deres motto er: Flere og flere mennesker følger trenden med ikke at følge trenden. Eller sagt med andre ord: flere og flere mennesker går mod strømmen og ønsker noget unikt. Afbryderseriens farve eller udseende designes ofte i samarbejde med arkitekten til et helt specifikt projekt. Og dette var også tilfældet med Steno Diabetes Center tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

Wexøe steno herlev

Wexøe steno herlev

Thomas Sørensen, fra Wicotec Kirkebjerg udtaler ”Mikkel Mikaelsen fra Wexøe viste os nogle eksempler og referencer på helt specielle farver, de havde leveret tidligere, og så lå løsningen jo lige til højrebenet”.

Afbryderserien S.1 fra Berker er designet specielt til Steno og kravet var, at de der er monteret i trælamellerne, er bronzefarvet og matcher farven på facaden, mens resten er holdt i hvidt.

Interesseret i at få mere information? 

Kontakt:

Mikkel Mikaelsen
KAM, Wexøe
Tlf. 4070 1437
Mail: [email protected]