Hager BRS65 Family stålkanal

Frisørskolen bliver til topmoderne kontorhus i råt industri-look

Hager BRS65 stålkanal

På Glentevej 61-67 ligger en gammel industribygning opført af Bøje Nielsen, som indtil for få år siden husede Frisørskolen i København. Ejendommen ejes af Vision Ejendomme og er blevet tip-top renoveret til moderne energivenlige kontorer med højt til loftet, godt lysindfald og over 900 arbejdspladser.

Ved renovering af ejendommen har man fra arkitektfirmaets side ønsket at fremhæve det rå, industrielle look, og det er da også rå betonvægge i skøn forening med hvide pudsede vægge, glasvægge, loftventilation i stål, samt polerede betongulve, der nu pryder bygningens indre.

Moderne arbejdspladser kræver elinstallationer, og her har man valgt at installere Hagers stålkanaler med Ecoline stikkontakter og udtag for Wago Winsta præfabrikerede kabler.

Det var Henrik Højman, afdelingsleder hos Jönsson a/s (totalentreprenør på projektet), som i samarbejde med arkitektfirmaet valgte Hagers stålkanal, der hedder BRS65 Family.

En genial løsning

”Vi havde oprindeligt tilbudt hvide plastkanaler – men arkitektfirmaet ønskede stålkanaler, for at understrege det rå look. Så fandt vi stålkanalen fra Hager, som vi synes passede perfekt ind og som er meget overkommelig prismæssigt. Vi viste den til arkitekten og til de kommende lejere, og de synes også, den var flot” udtaler Henrik, som med et smil tilføjer ”En genial løsning”.

Kanalerne er monteret på to forskellige måder i lokalerne. I den ene side er de monteret direkte på væggen. I den anden side er de monteret på specialfremstillede konsoller i galvaniseret stål, som passer perfekt til kanalen, og som derved giver plads til de lodrette stålføringsveje BRS65100 (også fra Hager), hvorved man opnår en helt skjult installation. Vinduespladen er udeladt for at understrege det rå helhedsindtryk.

Hager BRS65 kanal - Glentevej

Tommy Erichsen, Overmontør hos ECA Elektric

Hager BRS65 kanal Glentevej
BRS65 stål kanal hager

En tidsbesparende løsning

ECA Elektric har stået for el-entreprisen og Tommy Erichsen, overmontør udtaler:

”Føringsvejene i stål med Wago Winsta præfabrikerede kabler er en god og tidsbesparende løsning at arbejde med. Meget nem at montere. Her er kun 1 tre-leder kabel og klik-klik-klik med 3 dobbelt stikkontakter, så har du lavet 6 stikkontakter. Det giver færre fejlmuligheder og en hurtigere installation”

Der er monteret i alt 200 grupper hver med 6 stikkontakter og pds-forbindelse. Tommy vurderer, at det normalt tager omkring 20 min. pr. gruppe at montere. Specielt pga. Wago Winsta løsningen og det at lederen er trukket bagom stikkontakterne hen til næste gruppe, gør, at ECA Elektric har sparet meget tid på el arbejdet.

”Jeg vil sige, at vi maks. har brugt 5 min. på at montere en gruppe i stedet for normalt omkring 20 min med andre systemer, så det er en tydelig fordel. En anden fordel er, at kablet kan trækkes bagom, så pds ‘en kommer til at sidde helt tæt på, hvilket giver et flottere resultat”.

Hager BRS65 kanal - Glentevej

Eksempel på Hager Ecoline arbejdsstation

Hager BRS65 kanal - Glentevej

Lodrette stålføringsveje BRS65100

Hager BRS65 kanal - Glentevej

Henrik Højman, afdelingsleder hos Jönsson A/S

Hager BRS65 stålkanal

Smart løsning med BRS65 stål kanalen

Hager BRS65 stålkanal
Hager BRS65 stålkanal
Hager kanaler demokuffert

BRS65 family – Installationskanalen i stål

  • Fleksibel og alsidig
  • 4 størrelser: 100, 130, 170 og 210 mm i højden
  • Samme 80 mm låg bruges til alle størrelser
  • Farve: forzinket og fås i yderligere 2 lakeret farver: RAL 9016 og RAL7035
  • Kan bruges med ecoline kontakter
  • Integreret udligningsforbindelse
  • Hurtig frontmontage

karsten kaspersen

Kontakt mig hvis du ønsker mere at vide om vores kanaler og installationssystemer

Karsten Kaspersen

Produktchef for Kanaler og installationssystemer

Tlf. 40 70 14 38

kk@wexoe.dk