Netværk og Stratix® Switche

Allen-Bradley® Stratix® switche er sikker infrastruktur til dit maskinnetværk. Konfigureres via IT og OT for øget produktivitetet i et sikkert miljø.
Allen-Bradley® Stratix® switche er udviklet, optimeret og testet til industrielle miljøer.
Allen-Bradley stratixIntegrationen med Allen-Bradley® Logix-system giver dig mulighed for at reagere i realtid på kommunikationshændelser og mindsker risikoen for uønsket stop i produktionen.

Integrationen med Allen-Bradley® Logix-system og Ciscos operativsystem giver både IT og OT mulighed for at konfiguere og diagnosticere netværket.

Faceplates til PanelView®- og FactoryTalk®View-enheder med mulighed for konfiguration og diagnostik direkte i brugerens operatørgrænseflade.

Vi holder webinar og giver dig indblik i:

Hvordan du vælge den rigtige switch til netop dit maskinanlæg
Hvordan du opkobler dit anlæg til maskinnetværket
Efter webinaret vil du have en overblik over fordelene ved og bedre forståelse for managed switche samt opdateret viden omkring Allen-Bradleys Stratix® produktudvalg. Vi giver dig også svar på spørgsmålet: Er en unmanaged swtich altid korrekt?

Deltag i vores webinar og hør om fordelene ved en programmerbar Stratix® switch.

Målgruppe: Automationsingeniører/-teknikere, maskinbyggere, IT m.fl

Webinaret afholdes af Jari Turja og Rene Lind, som begge er Commercial Engineers med mange års erfaring i automation og Rockwell Automations produkter og løsninger.