Spar mere end halvdelen af dine arbejdstidsomkostninger

“Det styrker i sidste ende bundlinjen, og der kan være store besparelser at hente. Derfor kan det være relevant at spørge sig selv, hvorvidt vi altid har det rigtige fokus i et marked med stigende aktivitetsniveau og mangel på kvalificeret arbejdskraft. I en travl hverdag kan det være tillokkende at anskaffe de billigste produkter online, men jeg tvivler på, at det altid er en god forretning”, siger Mogens Brusgaard.

Tænker du også på totalomkostningen TCO (Pris på produktet + installationstid+ vedligehold )?

I en tid hvor nethandel gør det muligt at få fat i prisstærke, udenlandske produkter på ingen tid, opfordrer Wexøes adm. direktør Mogens Brusgaard elinstallatørerne til at fokusere på totalomkostningen i stedet for at vælge den umiddelbart billigste løsning.

Hvad man sparer på indkøb af komponenter, kan man meget vel tabe igen på installationens tidsforbrug, og den tilsyneladende billige løsning kan i sidste ende være langt dyrere.

Det styrker i sidste ende bundlinjen, og der kan være store besparelser at hente. Derfor kan det være relevant at spørge sig selv, hvorvidt vi altid har det rigtige fokus i et marked med stigende aktivitetsniveau og mangel på kvalificeret arbejdskraft. I en travl hverdag kan det være tillokkende at anskaffe de billigste produkter online, men jeg tvivler på, at det altid er en god forretning, siger Mogens Brusgaard.

Et eksempel er stikkontakter. Mogens Brusgaard forklarer, at Wexøe har et produkt, hvor installatøren sparer 70 procent af installationstiden, hvilket i det store billede betyder meget for bundlinjen.

Se her i videoen hvor hurtigt  det er, at arbejde med Wexøe`s Gruppetavler og målerafdækninger fra Hager. Vi demonstrer gerne hvor hurtigt det kan gøre på El & Teknikmessen på stand U8300