Præsentationsvideo af Wexøe Installation

Siden 1958 har Wexøe leveres fremtidens løsninger og resultater til vores kunder i installationsbranchen. Med stærke tekniske kompetencer tilbyder vi innovative løsninger udviklet på tværs af vores brede sortiment og mange ydelser.

Som  ansvarlig samarbejdspartner har vi egenproduktion, montage og fuldautomatisk lager, som sikrer pålidelig forsyning for vores kunder.

Inden for privatboliger er vi en af de få på markedet, som tilbyder hele pakken. Dvs. målerrammer, gruppetavler, alle de dåser, der skal bruges i byggeriet, afbrydermateriel, installations- og ledningskanaler – alt hvad man skal bruge.

Til hospitaler har vi den traditionelle pakke med installationskanaler i plastik og metal. Inden for de seneste år har vi også understøttet med specialløsninger, og der er rigtig mange som har fået specialkanaler fremstillet. Vores sengestuepanel er et helt unikt produkt, hvor vi har arbejdet med en samarbejdspartner – helt fra bunden – og opfyldt alle de behov, der var inden for det. En anden ting er et sug, vi har lavet til operationsformål, som fjerner de røggasser, der er, ved kirurgiske indgreb.

Vi skaber nye muligheder og markeder ved at sætte nye standarder. Dem bygger vi på stor erfaring, stærke europæiske leverandører og konstant udsyn mod andre markeder og fremtidige behov, krav og regler.

Vi tilbyder f.eks. til hoteller hele løsningen inden for afbrydermateriel, installationskanaler til receptioner og administrationsområder.

Til kontorområder tilbyder vi installationskanaler, gulvbokse, installationsstandere, arbejdsstationer til bordene. Så det giver en tryghed for kunden, at han kun skal vælge en partner og det giver en større synergieffekt i forhold til produktvalget og det færdige resultat.

Vi indgår meget gerne i partnerskab med elinstllatører, der arbejder med løsninger inden for bygningsautomatik bl.a. KNX løsninger. Her tilbyder vi vores samarbejdspartnere en række fordele f.eks. dialog om nye projekter, dedikeret løsningskompetence fra Wexøe, samt kompetenceløft i form af kurser.