Industry
523 videos

Automation & øvrige industriløsninger


Vi tror på, at viden skaber værdi. I samarbejde med Rockwell Automation, HMS Networks Technology og vores øvrige partnere tilbyder vi et bredt udvalg af kompetencegivende kurser og undervisningsforløb. Dermed er vores kunder i stand til at udnytte det fulde potentiale i de nye teknologier, der giver de bedste forudsætninger for at opnå optimal performance.Kundetilpasset undervisning

Udover vores standard kurser og webinarer inden for bl.a. maskinsikkerhed, PLC, remote access og cloud-baseret løsninger, tilbyder vi at sammensætte individuelle undervisningsforløb. Disse kan gennemføres i hhv. vores lokaler, i Rockwell Automation-regi eller onsite hos vores kunder.

Herunder finder du vores online undervisningsmateriale om emner som automation, maskinsikkerhed og øvrige industriløsninger.

Uddan dig selv, dit team eller hele din organisation i det, der betyder mest.


Installation
208 videos

Installation & Intelligent Bygningsstyring


Med stærke tekniske kompetencer tilbyder vi innovative specialløsninger udviklet på tværs af vores brede sortiment og mange ydelser.Vi repræsenterer markedets stærkeste brands og tilbyder dig et bredt sortiment, så du kan tilbyde din kunde en løsning udover det sædvanlige.

Herunder finder du vores online undervisningsmateriale vedr, installationsløsninger og intelligent bygningsstyring.

Uddan dig selv, dit team eller hele din organisation i det, der betyder mest.


Power
85 videos

Højspændingsløsninger til Bane & Elforsyning


Vi har ligeså stor fokus på driftssikkerhed, som vores kunder og tilbyder derfor udelukkende kvalitetsbrands og kundeorienteret rådgivning på tværs af vores netværk af partnere.Mere en 60 år på markedet har givet os solid teknisk faglighed samt indsigt i problemstillinger, uanset om det er enkelte komponenter eller komplette specialløsninger.

Vi afholder løbende seminarer, kurser og webinarer i samarbejde med eksperterne fra vores partnere – og altid med fokus på at sikre driftssikkerheden eller optimere processerne i kritisk infrastruktur.

Herunder finder du vores online undervisningsmateriale om emner som højspændingsløsninger til bane og elforsyning.

Uddan dig selv, dit team eller hele din organisation i det, der betyder mest


Solutions
117 videos

IT-infrastruktur & Datacenterløsninger


Vi har dybe specialistkompetencer og evnen til at sammensætte løsninger, uanset om det er enkelte komponenter eller komplette projekter. Samtidig repræsenterer vi markedets stærkeste brands og arbejder kun med gennemtestet kvalitet, anerkendte leverandører og driftssikre løsninger.Herunder finder du vores online undervisningsmateriale om IT-infrastruktur og datacenterløsninger.

Uddan dig selv, dit team eller hele din organisation i det, der betyder mest