steinel wexøe samarbejde

Wexøe styrker sit fokus på bæredygtig bygningsautomation gennem nyt agentur for sensor teknologi

Pressemeddelelse

Hos Wexøe arbejder vi målrettet med at tilbyde markedet løsninger der kan bidrage til den grønne omstilling og en øget grad af digitalisering samt datadrevet beslutningsværktøjer.

Det er derfor en stor glæde at Wexøe A/S med virkning fra 1. januar 2022 har indgået samarbejde med det tyske firma Steinel Vertrieb GmbH.
Steinel er en af verdens førende virksomheder inden for højfrekvent sensorteknologi til detektering af bevægelser i rum og bygninger.

Med det nye agentur cementerer Wexøe sin position som en betydende spiller på det danske marked inden for bygningsautomation, sensorteknologi og dataopsamling.

Steinel blev grundlagt i 1959 og designer, udvikler og producerer hele deres produktportefølje i Europa og har til dato registreret mere end 300 patenter, designs og modeller. Steinel er anerkendt for deres meget høje kvalitet. Wexøe overtager forhandlingen af Steinels sensorteknologi efter deres tidligere partner Roliba og glæder sig til at markedsføre Steinels sensorteknologi på det danske marked sammen med KNX og Intesis løsningerne.

”Det er ingen hemmelighed, at Wexøe vil være markedets førende inden for sensor teknologi og dataopsamling baseret på data omkring den menneskelige adfærd”, udtaler Rene Keller, Divisionschef for installation hos Wexøe – ”og hele set-up’et ligger også meget tæt på de områder, vores tre øvrige divisioner; Industry, Solutions og Power opererer indenfor”. Rene fortsætter ”Vi kan samle hele paletten under begrebet: Unpack Human Behaviour”

Intelligent brug af sensor teknologi kan yde et stort bidrag til energibesparelser

Steinels førende sensor: Steinel True Presence® er en revolution indenfor tilstedeværelsessensorer og er verdens første ”sande” tilstedeværelsesdetektor, der 100 % pålideligt påviser tilstedeværelsen af en person – ligegyldigt om personen går, står, sidder, læser, hviler eller sover. True Presence®-teknologien er baseret på ekstremt præcise, højfrekvente målinger af detektorens omgivelser. Tilstedeværelsen af mennesker indikeres, når der opdages tredimensionelle vejrtrækningsmønstre (mikrobevægelse fra vitale funktioner). På basis af disse registreringer kan såvel lys som varme indstilles præcist til behovet.

Steinel og Wexøe samarbejde

Mogens Brusgaard, CEO Wexøe (Til højre)

Martin Frechen, CEO Steinel (Til venstre)

Kontaktpersoner:

René Keller
Divisionschef Installation
Tlf. 6119 8008
rke@wexoe.dk

Karsten Kaspersen
Produktchef
Tlf. 4070 1438
kk@wexoe.dk