Webinar: Digital Buildings – Automation via IP with Microsens

Kort introduktion af IP-baseret Room automation

Med 25 års erfaring inden for netværksteknologi, tilbyder MICROSENS nu også egnede løsninger til bygningsautomation. MICROSENS er en af ​​pionererne inden for IP-baseret bygningsautomation, der fusionerer bygningsteknologi og it-netværk.

IP-baserede netværksenheder, systemer og moduler administrerer opvarmning, aircondition, offentlig adresse, belysning, adgangskontrol og en masse andre applikationer i en bygning.

Resultatet: Et innovativt og sikkert automatiseringskoncept! Med denne banebrydende tilgang, opnår MICROSENS decentrale, modulære, skalerbare bygningsautomatiseringssystemer, der bruger IT-netværket som dets infrastruktur.

Webinarets emner:

  • Conventional versus IP-Based Room Automation
  • Advantages of IP-Based Room Automation
  • Examples of IP-Based Room Automation
  • Q&A

Sprog:
Webinaret vil blive holdt på engelsk. Efterfølgende spørgsmål og dialog på dansk

Webinarets vært:

Nikolaos Zacharias, Business Unit Manager, Smart Buildings, Microsens

Kort om Microsens
Overførsel af information via fiberoptiske forbindelser giver mange fordele. MICROSENS GmbH & Co. KG anerkendte dette meget tidligt. Som en af ​​pionererne, har virksomheden udviklet og produceret højtydende kommunikations- og transmissionssystemer i Tyskland siden 1993. Individuelt tilpasset kravene fra forskellige anvendelsesområder og indlejret i omfattende koncepter for de enkelte sektorer. Men frem for alt tæt på kunden. Tekniske udfordringer fra kundeprojekter indarbejdes direkte i produktudvikling. På denne måde oprettes IP-baserede automatiseringsløsninger til moderne bygninger, omkostningseffektive netværkskoncepter til kontor og arbejdsområde, robuste og fejlsikre løsninger til industrimiljøer, optiske transportsystemer fremtidsorienterede brednetværk og effektiv kobling af steder og computercentre.