Hos Wexøe Solutions er vi dedikeret samarbejdspartner inden for udvikling og etablering af komplette datacenterløsninger, kabling, Remote Access & IIoT. Med stor fokus på energioptimering udvikler vi i tæt samarbejde med vores kunder driftssikre løsninger.

Vi skaber fremtidens datacenterløsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder ved at sammensætte løsninger og til at tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med nye, avancerede teknologier samt dedikation til at skabe resultater gennem komplette løsninger.

Samlet projektstyring til komplekse datacenterløsninger

Vi kan opbygge komplekse og levere komplette datacenterløsninger med køling og energioptimering, men også fiber-, kablings- og wi-fi-løsninger til kontor og industri. Vi har et bredt servicesamarbejde med et landsdækkende net af partnere og kan derfor stå for projektstyring uanset projektets omfang.

Løsninger med fokus på energioptimering

Som samarbejdspartner går vi til markedet med fokus på energioptimering, når vi står for komplet etablering og langsigtet drift. Vi er agile i samarbejdet, og vores resultater bygger på evnen til at sammensætte løsninger, uanset om det er enkelte komponenter eller komplette projekter.

Partner med fokus på TCO

Sammen med vores kunder skaber vi den optimale samlede løsning med fokus på langsigtet energioptimering, produktivitet og driftssikkerhed.

Effektiv projektstyring

Vi kan sikre komplekse løsninger og stå for styringen uanset projektets omfang via et bredt servicesamarbejde og landsdækkende net af partnere.

Høj teknisk faglighed

Vi har dybe specialistkompetencer og evnen til at sammensætte løsninger, uanset om det er enkelte komponenter eller komplette projekter.

Markedets stærkeste brands

Kvalitet sikrer driftssikkerhed. Derfor arbejder vi kun med gennemtestet kvalitet, anerkendte leverandører og driftssikre løsninger.

Energiberegning

Spar energi og driftsøkonomi med en korrekt beregnet løsning, hvor vi vejleder om køling og indretning af serverrummet.

Gennem energiberegninger kan vi reducere energiudgifter og samtidig optimere driften og driftssikkerheden. Vi sørger for den optimale løsning ved at fokusere på kundekrav, den indledende investering og driftsomkostningerne.

Se mere om vores løsninger og kompetencer

  1. Datacenterløsninger
  2. Netværkskabling
  3. Nødstrømsløsninger
  4. Onsite service