24/7 service

Hos Wexøe Solutions udvikler og leverer vi løsninger med fokus på langsigtet driftssikkerhed. Som ansvarlig partner tilbyder vi også onsite service, teknisk support og egentlige driftssikringsaftaler.

Som partner med fokus på ROI og TCO har vi fokus på, at vores kunder opnår maksimal driftssikkerhed og effektivitet og minimale energiomkostninger. Derfor tilbyder vi en række serviceløsninger, hvor vores team af veluddannede supportere og teknikere sørger for både akut problemløsning og langsigtet vedligehold.

Løsninger til tryghed og stabil drift

Vores serviceteam sørger for en bedre samlet driftsøkonomi ved at reducere risikoen for driftsstop og øge oppetiden. Vi tilbyder landsdækkende service og vagtservice 24/7/365, så hjælpen altid er tilgængelig. Samtidig kan teamet stå for løbende vedligehold og lovpligtige eftersyn. Teamet er i tæt kontakt med vores kvalitetsleverandører og bliver løbende efteruddannet og opdateret i deres omfattende viden.

Vi tilbyder flere løsninger

  1. Teknisk support
  2. Service
  3. Driftssikringsaftaler

For teknisk support ring (+45) 44 94 94 22

Kvalitet sikrer driftssikkerhed

Sammen med vores kunder skaber vi den optimale samlede løsning med fokus på langsigtet energioptimering, produktivitet og driftssikkerhed. Derfor arbejder vi kun med gennemtestet kvalitet, anerkendte leverandører og driftssikre løsninger.

Se vores kvalitetsbrands her.