Netværkskabling

Hos Wexøe Solutions udvikler og leverer vi struktureret kabling gennem den optimale samlede kombination af fiberoptik, kobber og wi-fi fra føringsvej til serverrum.

Se vores kvalitetsbrands her.

Vores kunder opnår kabling, der har den rette kapacitet og sikkerhed både i dag og flere år frem. Vi leverer innovative og kundetilpassede løsninger, hvor vi bruger vores specialistviden og sammensætter løsninger fra markedets stærkeste brands. Som partner har vi fokus på, at løsningen ikke blot har en fremtidssikret kapacitet og solid driftssikkerhed, men også at de samlede, langsigtede omkostninger er holdt nede.

Løsninger fra design til installation og projektstyring

Med vores fagkompetencer kan vi både hjælpe i enkelte faser og tage hånd om hele projektet. Vi hjælper med design, opmåling og beregning og sammensætter herefter den optimale kablingsløsning, der ofte vil indeholde en kombination af fiberoptik, kobber og wi-fi. Kan løsningen ikke baseres på standardprodukter, udvikler vi. Vi er up-to-date med de nyeste produkter og tendenser, og indhenter de rette løsninger, som installeres og testes af certificerede installatører.

Erfaring med særlige, kundetilpassede løsninger

Vi har igennem årerne lavet utallige løsninger af fiberoptiske installationer til forskellige grene af industrien, som fx vindmølle- og baneindustrien, mens vi har udviklet særlige kobberløsninger til forsvaret og rum-industrien. Til driften tilbyder vi InteliPhy som cable management-løsning, hvor der al kablingsdokumentation er samlet og samtidig nem adgang til problemløsning.

Vi tilbyder løsninger inden for

  1. Kabling
  2. Fiber
  3. Kobber
  4. Tilpassede løsninger
  5. InteliPhy
  6. Aktivt udstyr til kabling
  7. Udlejning af blæsepistol til fiber

Kvalitet sikrer driftssikkerhed

Sammen med vores kunder skaber vi den optimale samlede løsning med fokus på langsigtet energioptimering, produktivitet og driftssikkerhed. Derfor arbejder vi kun med gennemtestet kvalitet, anerkendte leverandører og driftssikre løsninger.