Køling

Hos Wexøe Solutions skaber vi energioptimerede datacentre. Køleløsningen er kernen i et energieffektivt datacenter, og i tæt samarbejde med kunder sikrer vi køletekniske løsninger i både eksisterende og nye serverrum mod fokus på samlet økonomi.

Som partner med fokus på ROI og TCO sikrer vi, at vores kunder opnår reducerede energiomkostninger, øget effektivitet og større driftssikkerhed med vores energioptimerende køletekniske løsninger. Med høj teknisk faglighed, evnen til at sammensætte løsninger og markedets stærkeste brands leverer vi komplette og specifikke køletekniske løsninger. Desuden tilbyder vi effektiv projektstyring.

Køletekniske løsninger øger driftssikkerheden

I et serverrum er driftssikkerhed og køling tæt forbundne, for en af de største udfordringer er kortslutninger, der skyldes for høje temperaturer. I forhold til energioptimering er tab af kold luft en væsentlig udfordring. Med kubeløsninger sikrer vi kontrol over køleluften, når køleanlægget kun skal nedkøle luften i de tillukkede kuber i stedet for i hele rummet. Løsningen er hurtig at installere eller tilpasse et eksisterende miljø. Desuden kan vi med SmartAisle-teknologi styre køleanlægget, så det leverer præcis den nødvendige mængde køleluft til it-udstyret, og derved sparer på energiomkostningerne.

Løsninger til korrekt, energieffektiv indretning

For os er målet altid, at vi i tæt samarbejde aktivt finder den køletekniske løsning, der vil optimere det nuværende eller kommende serverrum. Vi tænker ønsker, krav, TCO og miljø ind i produktvalget, og analyserer os frem til den mest energieffektive indretning. Her undersøger vi rummets gulvhøjde og dimensioner for optimal afkøling og udnyttelse og ser på om der er nuværende udstyr, som kan genbruges. Desuden gennemgår vi placering og bygningsforhold, for at afdække hvilke muligheder der er for at komme til anlægget og endelig it-belastningen, herunder energiforbrug og varmeudledning.

Vi tilbyder flere løsninger inden for køling

Indendørs køling

  1. Downflow, upflow, inrow m.v.

Udendørs køling

  1. Tørkøler, condenser, chiller m/u frikøl

Kubeløsninger

  1. Energioptimering i kuber
  2. SmartAisle teknologi

Udlejning af køleanlæg

Kvalitet sikrer driftssikkerhed

Sammen med vores kunder skaber vi den optimale samlede løsning med fokus på langsigtet energioptimering, produktivitet og driftssikkerhed. Derfor arbejder vi kun med gennemtestet kvalitet, anerkendte leverandører og driftssikre løsninger.

Se vores kvalitetsbrands her.