Datacenterløsninger

Hos Wexøe Solutions skaber vi fremtidens datacenterløsninger. Vi er dedikeret samarbejdspartner inden for udvikling og etablering af komplette datacenterløsninger. Med stort fokus på energioptimering udvikler vi i tæt samarbejde med vores kunder driftssikre løsninger.

Vores kunder opnår sikker virksomhedsdrift med den rette datacenterløsning. Med høj teknisk faglighed sammensætter vi komplekse og komplette løsninger med fokus på TCO i form af driftssikkerhed og energioptimering. Vi har et tæt og langvarigt samarbejde med Europas førende leverandører af kvalitetsprodukter til serverrum og datacentre og tilbyder samtidig at stå for projektstyringen.

Komplekse datacenterløsninger med samlet projektstyring

Som samarbejdspartner kan vi opbygge komplekse og levere komplette datacenterløsninger med fokus på køling og energioptimering, der holder driftsomkostningerne nede. Vi står for komplet etablering og tænker langsigtet. Gennem vores brede servicesamarbejde med et landsdækkende net af partnere kan vi varetage samlet projektstyring uanset projektets omfang.

Løsninger med fokus på oppetid

Oppetid er vores succeskriterie. Derfor har vi kun kvalitetsleverandører og giver vores kunder adgang til den nyeste teknologi inden for kubeløsninger og intelligente anlæg, der sikrer oppetid i serverrummet. Når vi opbygger et energieffektivt datacenter, har vi altid fokus ned til mindste detalje også når det drejer sig om valg af gulv, rack, server, kabel og distributionsrack. For det er den samlede løsning, der sikrer den forretningskritiske oppetid og driftssikkerhed.

Se vores løsninger til datacentre

  1. DCIM
  2. Gulve
  3. Rack
  4. Trolley
  5. Brandslukning

Kvalitet sikrer driftssikkerhed

Sammen med vores kunder skaber vi den optimale samlede løsning med fokus på langsigtet energioptimering, produktivitet og driftssikkerhed. Derfor arbejder vi kun med gennemtestet kvalitet, anerkendte leverandører og driftssikre løsninger.

Se vores kvalitetsbrands her.